Πρόστιμο «μαμούθ» του ΕΦΚΑ σε καφενείο

Πρόστιμο «μαμούθ» του ΕΦΚΑ σε καφενείο

Πρόστιμο «μαμούθ» του ΕΦΚΑ σε καφενείο: Πρόστιμο-μαμούθ του ΕΦΚΑ σε καφενείο γιατί έπιασαν τη νύφη και την πεθερά του ιδιοκτήτη να καθαρίζουν πατάτες!!!

Πρόστιμο-μαμούθ επέβαλε κλιμάκιο του ΕΦΚΑ στον ιδιοκτήτη του μοναδικού καφενείου ορεινού χωριού στη Θεσπρωτία, επειδή βρήκαν στο κατάστημα τη νύφη του και την πεθερά του να… καθαρίζουν πατάτες.

ΕΦΚΑ: Πρόστιμο 21.000 ευρώ για παράβαση σε καφενείο ορεινού χωριού

Την επιείκεια του υπουργού εργασίας ζητά ο ιδιοκτήτης καφενείου στο χωριό Ραβενή των Φιλιατών στη Θεσπρωτία. Κλιμάκιο επιθεωρητών του ΕΦΚΑ που έκανε έλεγχο στο μαγαζί του εντόπισε παρανομίες και του επέβαλε πρόστιμο που αδυνατεί να πληρώσει.

Θεσπρωτία: Ο ΕΦΚΑ έκανε έλεγχο στο καφενείο μετά από καταγγελία γονέων!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το καφενείο στο χωριό Ραβενή στη Θεσπρωτία, όπου πριν από λίγες μέρες κλιμάκιο επιθεωρητών του ΕΦΚΑ έκανε έλεγχο και επέβαλε πρόστιμο 21.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του για ανασφάλιστη εργασία.

Βρούτσης στο Star: «Καμία ανοχή στην παραβατικότητα στην εργασία»

Τη μάχη κατά της ανασφάλιστης εργασίας κήρυξε το Υπουργείο Εργασίας. Με αποκλειστική δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Γιάννης Βρούτσης αναλύει το σχέδιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας που μαζί με κλιμάκια του ΕΦΚΑ θα οργώσουν όλη την χώρα. Οι μαρτυρίες για τα όσα συνέβαιναν επί τόσα χρόνια στην αγορά εργασίας δείχνουν ότι η παραβατικότητα οργιάζει.

Πόσο πάει το μεροκάματο;

Related Posts

Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
10 ναυάγια που προκαλούν δέος
10 ναυάγια που προκαλούν δέος!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: