Πως να αγοράσεις καλό μεταχειρισμένο

Πως να αγοράσεις καλό μεταχειρισμένο;

Πως να αγοράσεις καλό μεταχειρισμένο; Στο Avis Open Day θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πως να αγοράσεις καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην Κρήτη!!!

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, η Avis διοργανώνει το Avis Open Day και διαθέτει στο κοινό μια μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα οχήματα.

Ωστόσο, σ’ αυτό το σημείο αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι δεν αναφερόμαστε απλά σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τον όρο που ίσως και να προκαλεί μια “καχυποψία” ή δυσπιστία σε κάποιους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε, και πρέπει να τονιστεί αυτό, για αυτοκίνητα που προέρχονται μεταξύ άλλων και από τις premium υπηρεσίες της φίρμας, δηλαδή πρακτικά για αυτοκίνητα από “δεύτερο χέρι” με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους!!!

Εξάλλου ένα άλλο σημείο που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι μεταξύ των υπολοίπων προσφορών που δίνονται από την Avis περιλαμβάνεται και η εγγύηση καλής μηχανικής λειτουργίας για το πρώτο εξάμηνο… στοιχείο που εξασφαλίζει πρακτικά την ποιότητα των αυτοκινήτων που δίνονται προς πώληση…

Οπότε, όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται αυτή την περίοδο να αγοράσει ένα αυτοκίνητο σχεδόν… καινούριο αλλά όχι σε τιμή καινούριου, το Open Day που διοργανώνει η Avis στο Ηράκλειο (δείτε που: Οδηγίες – Χάρτης) είναι μια ευκαιρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει. Χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι στο αντίστοιχο event που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στον ίδιο χώρο όλα τα αυτοκίνητα “έφυγαν” σχεδόν αμέσως…

Οι πληροφορίες μας για φέτος κάνουν λόγο για ένα ακόμα πιο δυνατό event με περισσότερα αυτοκίνητα σε ακόμα καλύτερες τιμές και προσφορές που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Στο Avis Open Day θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πως να αγοράσεις καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην Κρήτη!!! Και γιατί όχι, αν είσαι γρήγορος να αποκτήσεις και το συγκεκριμένο Volvo της φωτογραφίας!!!

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το… μενού περιλαμβάνει μοντέλα από Audi, BMW, Mercedes, Citroen, Toyota, Hyundai, FIAT και πολλά ακόμα… ενώ και τα… μεγέθη επίσης είναι από όλη την γκάμα των εταιριών, από μικρά επιβατικά πόλης μέχρι και… βαν ή επαγγελματικά!!! Το ίδιο ισχύει και για το καύσιμο… βενζίνη, πετρέλαιο αλλά και υβριδικά για τους περιβαλλοντικά ευαίσθητους, όλα θα υπάρχουν στο Avis Open Day

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν αν προγραμματίζετε να αγοράσετε αυτοκίνητο, επωφεληθείτε από την ποικιλία και την ποιότητα των αυτοκινήτων που σας προσφέρει η Avis, σε συνδυασμό με τα καλύτερα προνόμια:

  • 10% έκπτωση στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με πλήρες ιστορικό συντήρησης
  • Δωρεάν οδική βοήθεια για τους πρώτους 6 μήνες
  • Δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου για τους πρώτους 6 μήνες
  • 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας του οχήματος.

Και όλα αυτά στο Open Day πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Avis Greece την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της Avis στο Ηράκλειο Κρήτης, Λεωφόρος Σενετάκη, κοντά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (Οδηγίες – Χάρτης).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Open Day μπορείτε να καλέστε και στο τηλέφωνο: 2811 108315. Μπορείτε επίσης να δείτε και το σχετικό event στο facebook ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

Ανοδική πορεία στην αγορά αυτοκινήτου

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: