Ποιες πόλεις χτυπά η φρενίτιδα του Black Friday

Ποιες πόλεις χτυπά η φρενίτιδα του Black Friday;

Ποιες πόλεις χτυπά η φρενίτιδα του Black Friday; Το Ηράκλειο είναι η δεύτερη πόλη που χτυπά η καταναλωτική τρέλα του Black Friday!!!

Το Ηράκλειο είναι η δεύτερη από τις πέντε πόλεις της Ελλάδας που χτυπά η φρενίτιδα του Black Friday σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Picodi και δημοσίευσε το οικονομικό site economistas.gr.

Φέτος η Black Friday θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου με τους εμπόρους και τους καταναλωτές να μετατρέπουν την Black Friday σε… Black Week!!!

Στην έρευνα της Picodi περιλαμβάνεται και μια λίστα με τις πόλεις όπου οι καταναλωτές αναμένουν με μεγαλύτερο… ενθουσιασμό τη Black Friday.

Η συγκεκριμένη κατάταξη αφορά στην αύξηση στην κατανάλωση (αγορές) συγκριτικά με μια κοινή Παρασκευή. Όπως προέκυψε, οι περιοχές που χτυπούνται από την καταναλωτική φρενίτιδα της Black Friday είναι οι εξής:

  1. Δράμα
  2. Ηράκλειο
  3. Ιωάννινα
  4. Θεσσαλονίκη
  5. Καλλιθέα

Η Black Friday, μια ακόμα… “αμερικανιά” που συνδέεται και με την Ημέρα των Ευχαριστιών, έχει πλέον «μετακομίσει» για τα καλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, όπου κάθε χρόνο καταγράφονται και νέα ρεκόρ πωλήσεων.

Ειδικοί της αγοράς έχουν ήδη δώσει τις οδηγίες τους προς τους καταναλωτές, εν όψει της Black Friday, αλλά και της Cyber Monday, που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Picodi, το 80% των καταναλωτών που προβαίνουν σε αγορές εντός του Νοεμβρίου περιμένουν τη Black Friday.

Σε πρώιμο στάδιο σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, πάντα κατά την έρευνα της Picodi, φαίνεται να βρίσκεται η Singles Day, η οποία φέτος -αλλά και κάθε χρόνο πέφτει πάντα την ίδια ημερομηνία 11/11- πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου και στην οποία δήλωσε ότι συμμετείχε μόλις το 1% των καταναλωτών. Αντιθέτως, το 19% απάντησε στη σχετική ερώτηση ότι το 2018 συμμετείχε τόσο στη Singles’ Day όσο και στη Black Friday.

Για να μην την πατήσετε στο Black Friday

Advertisements

Related Posts

Φτερά έκαναν 23δις μετά την άρση των capital control
Φτερά έκαναν 23δις μετά την άρση των capital control
Που είναι τα τσογλανακια των ΜΜΕ
Που είναι τα τσογλανακια των ΜΜΕ;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Έρχονται ηλεκτρονικές κλήσεις για παραβάσεις ΚΟΚ
Έρχονται ηλεκτρονικές κλήσεις για παραβάσεις ΚΟΚ
Αρέσει σε %d bloggers: