Πήγαινε supermarket με ένα κλικ

Πήγαινε supermarket με ένα κλικ

Πήγαινε supermarket με ένα κλικ: Το kritikos-easy.gr είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων supermarket της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

Το kritikos-easy.gr είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων supermarket της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, στο οποίο θα βρείτε πάνω από 9000 αγαθά ανάμεσα στα οποία και φρέσκα τρόφιμα, όπως φρέσκο γάλα, φρούτα, λαχανικά και κρέατα! Η ποικιλία μας καλύπτει όλες τις βασικές κατηγορίες τροφίμων, αλλά και είδη κάβας, καθαριστικών, προσωπικής φροντίδας καθώς και βρεφικά είδη, είδη petshop και είδη σπιτιού.

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε με πορεία 70 ετών στο χώρο των supermarket, είναι μέλος του ΕΛΟΜΑΣ, του μεγαλύτερου ομίλου αγορών στην Ελλάδα, εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, απασχολώντας συνολικά πάνω από 1400 άτομα στο δυναμικό της. Το 2015 βραβεύθηκε ως Greek Business Champion ενώ το 2017 ξεκίνησε δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, επενδύοντας σε καινοτόμες λύσεις μέσω της πλατφόρμας kritikos-easy.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι με βάση την ετήσια έκδοση Πανόραμα των Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ 2019 που δημοσιεύτηκε πρόσφατα η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός σκαρφάλωσε θεαματικά στην όγδοη θέση επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη αύξηση τζίρου σε όλη την αγορά, με +18% για την χρονιά του 2018!!!

Χρησιμοποιώντας το kritikos-easy.gr ο πελάτης απολαμβάνει μία μοναδική εμπειρία αγοράς από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή, με την εγγύηση ποιότητας των ανθρώπων της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που θα αναλάβουν με ευθύνη και μεράκι να επιλέξουν και να συσκευάσουν τα καλύτερα προϊόντα. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο χώρο του πελάτη από οχήματα ψυγεία, με ειδικά εξοπλισμένα box μεταφοράς τροφίμων και άλλων αγαθών, διατηρώντας τα τρόφιμα στην ιδανική θερμοκρασία, την ημέρα και ώρα που θα επιλέξει.

Ο στόχος μας, είναι να προσφέρουμε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας, παρέχοντας μια ξεκούραστη, εύκολη και γρήγορη αγοραστική εμπειρία.

Νέες, χαμηλές τιμές σε ηλεκτρικές κουβέρτες, από 10,90€! Νέες, χαμηλές τιμές σε ηλεκτρικές σόμπες, από 19,90€!

Άνοδος πωλήσεων στα supermarket το 2018

Advertisements

Related Posts

Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα
Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τώρα αρχίζει ο πραγματικός κυβερνοπόλεμος
Τώρα αρχίζει ο πραγματικός κυβερνοπόλεμος
Θετικό το κλίμα όχι ο τζίρος
Θετικό το κλίμα όχι ο τζίρος
Αρέσει σε %d bloggers: