Νέα μεγάλη επένδυση από το Netflix

Νέα μεγάλη επένδυση από το Netflix

Νέα μεγάλη επένδυση από το Netflix: 100 εκατ. δολάρια έσκασε το Netflix για νέα γραφεία και studio, ενισχύεται και με 120 νέα στελέχη

Η δημοφιλής πλατφόρμα video streaming θα δαπανήσει περί τα 100 εκατ. δολάρια για την επέκταση των γραφείων της στην πόλη της Νέας Υόρκης, μεταφέροντας εκεί ένα σημαντικό κομμάτι των επιχειρησιακών της λειτουργιών, που αυτήν τη στιγμή φιλοξενούνται στο Sunset Bronson Studio Lot στο Λος Άντζελες.

Παράλληλα το Netflix θα προσλάβει περισσότερα από 120 στελέχη, εμπλουτίζοντας το ήδη υπάρχον δυναμικό του στα εκεί γραφεία, το οποίο ανέρχεται στα 100 άτομα. Οι νέοι χώροι θα βρίσκονται στο Μανχάταν και θα εκτείνονται σε 100.000 τ.μ.

Εκεί θα συστεγάζονται οι marketers της πλατφόρμας, το νομικό τμήμα, καθώς και στελέχη από τα τμήματα διαφήμισης, περιεχομένου, ανάπτυξης και παραγωγής. Το Netflix θα δημιουργήσει επίσης ένα χώρο που θα φιλοξενήσει τα στούντιο για τις παραγωγές του και θα βρίσκεται στο Μπρούκλιν.

Το Netflix συνεργάστηκε με τον κυβερνήτη Andrew Cuomo της Νέας Υόρκης για την υπογραφή της συγκεκριμένης επένδυσης. Σημαντικές επίσης θα είναι και οι φοροαπαλλαγές που θα έχει, καθώς υπολογίζεται ότι θα φτάσουν στα 4 εκατ. δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Το Netflix γονατίζει την κίνηση δεδομένων

Related Posts

Τι ψάξαμε στο Google πριν την κάλπη
Τι ψάξαμε στο Google πριν την κάλπη;
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές της τελευταίας 40ετίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
Αρέσει σε %d bloggers: