Μικρό το ενδιαφέρον φέτος για το Black Friday

Μικρό το ενδιαφέρον φέτος για το Black Friday

Μικρό το ενδιαφέρον φέτος για το Black Friday: Στο ρυθμό της Black Friday η αγορά αλλά οι αγοραστές και οι ουρές σαφώς πιο χαλαρές σε σχέση με πέρυσι!!!

Ο θεσμός της Black Friday, κατά τον οποίο τα καταστήματα που συμμετέχουν διαφημίζουν πολύ δελεαστικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα για περιορισμένο αριθμό ημερών, αντιμετωπίζεται από πολλούς καταναλωτές ως ευκαιρία για αγορές.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μη δελεάζονται από φαινομενικά εντυπωσιακές προσφορές, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές.

Από πού προήλθε η ονομασία ” Black Friday”;

Σήμερα η «Black Friday» με εκπτώσεις & προσφορές στα καταστήματα και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, σχολιάζουν την τρέλα που πιάνει τους πολίτες για τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά και από πού προήλθε η ονομασία της μέρας αυτής.

Η Θεσσαλονίκη στις πόλεις με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για Black Friday

Σύμφωνα με λίστα που δείχνει τις πόλεις με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Black Friday στην Ελλάδα, η Δράμα είναι η πρώτη πόλη, με Ηράκλειο Κρήτης και Ιωάννινα να κατέχουν την δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, ενώ η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη είναι η τέταρτη πόλη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Την Πέμπτη θέση καταλαμβάνει η Καλλιθέα, στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν και εναλλακτικές για το Black Friday, όπως το Book Friday, όπου οι βιβλιοθήκες του δήμου Καλαμαριάς προτείνουν μία προσφορά όπου αντί για 15 μέρες μπορεί κάποιος να κρατήσει ένα βιβλίο ένα μήνα και αντί για 6 βιβλία μπορεί να πάρει 15 προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο να «το ρίξει» στο διάβασμα.

Σήμερα Black Friday & Δευτέρα Cyber Monday

Σήμερα εορτάζεται η Black Friday και παρόλο που τα καταστήματα δεν έχουν ανοίξει ακόμα, οι υπάλληλοι, που βρίσκονται εκεί από τις 6 τα ξημερώματα, φτιάχνουν ντάνες με χιλιάδες προϊόντα, τα οποία λένε οι υπάλληλοι ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν φύγει. Οι προσφορές είναι μεγάλες, με καλές τιμές, αλλά δεν είναι και λίγος ο κόσμος που αναρωτιέται και κάνει λόγο στα social media για απάτη από τα καταστήματα, ότι ανεβάζουν τιμές οι καταστηματάρχες ώστε μετά να τις πουλήσουν πιο χαμηλά.

Στο ρυθμό της Black Friday οι καταναλωτές – Τι πρέπει να προσέχουν

Με αυξημένο το ενδιαφέρον των καταναλωτών και προσφορές λίγο καλύτερες σε σχέση με πέρσι, αλλά χωρίς τεράστιες ουρές άνοιξαν τα καταστήματα στη σημερινή Black Friday. Προσεκτική έρευνα αγοράς συνιστά στους καταναλωτές ο Εμπορικός Σύλλογος.

Black Friday: αυξημένο το ενδιαφέρον – μικρότερες οι ουρές | 29/11/2019

Black Friday σήμερα χωρίς ουρές και πλήθος κόσμου έξω από τα καταστήματα για να προλάβει τις προσφορές που έβγαζαν οι μεγάλες αλυσίδες που γινόταν τις δύο πρώτες χρονιές που ο “θεσμός” έφθασε και στην χώρα μας. Κι αυτό καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ακολουθούν το θεσμό. Εξάλλου οι προσφορές ισχύουν όχι μόνο για μια μέρα αλλά για μία εβδομάδα.

Φρενίτιδα στη Νέα Υόρκη για το Black Friday

Στη Νέα Υόρκη η φρενίτιδα της Μαύρης Παρασκευής συνεχίστηκε για άλλη μια χρονιά. Τα μαγαζιά είχαν ανοίξει από τα ξημερώματα με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται έξω από τα πολυκαταστήματα για να προλάβει τις μοναδικές προσφορές.

Ασυναγώνιστες προσφορές της Huawei για το Black Friday

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Το γενετικό προφίλ επηρεάζει την σοβαρότητα του Covid-19
Το γενετικό προφίλ επηρεάζει την σοβαρότητα του Covid-19
Δεν χτυπά μόνο τους πνεύμονες ο κορονοϊός
Δεν χτυπά μόνο τους πνεύμονες ο κορονοϊός
Μήπως έχω «κολλήσει» κορονοϊό και δεν το ξέρω
Μήπως έχω «κολλήσει» κορονοϊό και δεν το ξέρω;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: