Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, σε τι τιμές διαμορφώνεται; Τι γίνεται με το επίδομα θέρμανσης;

Άρχισε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή να διαμορφώνεται στο 1,02 ευρώ το λίτρο, χαμηλότερη κατά 11% σε σχέση με πέρυσι. Στην ΕΡΤ μίλησε ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Άρχισε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή να διαμορφώνεται στο 1,02 ευρώ το λίτρο, χαμηλότερη κατά 11% σε σχέση με πέρυσι. Η χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης αναμένεται να γίνει εφέτος νωρίτερα, κάτι που θα λειτουργήσει ως κίνητρο για την προμήθεια του καύσιμου.

Με τιμή λίγο πάνω από 1€ άνοιξε το πετρέλαιο θέρμανσης

Λίγο πιο πάνω από το 1€ άνοιξε τελικά σήμερα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αλλά ο καιρός που θυμίζει μάλλον καλοκαίρι παρά μέσα φθινοπώρου κάνει τον καταναλωτή διστακτικό να προμηθευθεί από την περασμένη Τρίτη.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πως διαμορφώνονται οι τιμές του

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, παρουσίασε πως διαμορφώνονται οι τιμές στην περιφέρεια και τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ποιοι δεν δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης;

Αν έχεις αεροσκάφος, μεγάλο αυτοκίνητο ή σκάφος μεγαλύτερο των πέντε μέτρων δεν συγκαταλέγεσαι στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Επίδομα θέρμανσης: Αυξάνεται το ποσό για τους δικαιούχους

Ο γραμματέας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Άγγελος Τούντας, μιλάει στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

Επίδομα θέρμανσης: Αυξήσεις και αλλαγές στην καταβολή

Με δύο θεμελιώδεις αλλαγές θα γίνει η παροχή του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους για την φετινή χρονιά. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε για αύξηση από 60 σε 70 εκατομμύρια ευρώ και επίσης για προκαταβολή της τάξης του 25-50% του συνολικού ποσού, σε αντίθεση με την κατόπιν εξόφληση που συνέβαινε μέχρι τώρα.

Οι φόροι “τρώνε” τις φθηνές τιμές στα καύσιμα

Οι φόροι πυροδοτούν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών τα τελευταία χρόνια η αύξηση της φορολογίας ξεπερνά το 1.000%.

“Φωτιά” στις τσέπες των καταναλωτών βάζει το πετρέλαιο θέρμανσης

Οι πρατηριούχοι ζητούν μείωση του ΕΦΚ για να αυξηθεί η ζήτηση…

Τι επιδόματα μοιράζει το ΥΠΟΙΚ;

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Μόλις στο 3.5% του ΑΕΠ τα μέτρα της ΝΔ
Μόλις στο 3.5% του ΑΕΠ τα μέτρα της ΝΔ
Αρέσει σε %d bloggers: