Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ασφαλιστικές

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ασφαλιστικές;

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ασφαλιστικές; Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν μπορούν να παρέχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!!!

«Δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση των παροχών υγείας, ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης, από την πολιτεία στις ασφαλιστικές εταιρείες. Έχουμε απόλυτη διαφωνία σε αυτό», δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.

Μιλώντας στο 3ο ασφαλιστικό συνέδριο της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» για την ασφαλιστική αγορά και την υγεία ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι:

«Η επιδίωξη του κέρδους για το οποίο λειτουργεί η ιδιωτική ασφαλιστική αγορά, είναι ασύμβατη με την ανάληψη της ευθύνης της πολιτείας να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών, ανεξαρτήτως της οικονομικής δυνατότητάς τους», σημείωσε ο κ. Πετρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «το ίδιο το Σύνταγμά μας έχει βάλει τα όρια αυτά. Υπάρχει συνταγματική υποχρέωση η πολιτεία να φροντίζει, για να παράσχει αυτά τα αγαθά».

«Η κοινωνική ασφάλιση πραγματικά συνέβαλε καθοριστικά, για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση και το πρόβλημα των ανθρώπων που δεν είχαν καμία δυνατότητα περίθαλψης … 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν ασφάλιση από την πολιτική της κυβέρνησής μας. Προφανώς, δεν θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα μέσα από την ιδιωτική ασφάλιση. Ήταν εντελώς ξεχασμένοι, κάτω από τα ραντάρ της οικονομίας και της κοινωνίας. Δεν μπορούσαν να καλυφθούν με δική τους εισφορά, για να έχουν κάλυψη υγείας», πρόσθεσε ο κ. Πετρόπουλος.

Που να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο σου;

Related Posts

Αλλάζουν όλα στις εισφορές των επαγγελματιών
Αλλάζουν όλα στις εισφορές των επαγγελματιών
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Η σέξι πλευρά της Επιστήμης
Η σέξι πλευρά της Επιστήμης
20 λογότυπα διάσημων εταιρειών τότε και τώρα
20 λογότυπα διάσημων εταιρειών τότε και τώρα
Αρέσει σε %d bloggers: