Η νέα υπηρεσία για χρεώσεις καρτών χωρίς υποχρεώσεις!!!

Τώρα επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες μπορούν να χρεώνουν κάρτες χωρίς τερματικό! Δείτε πως…

Τον τελευταίο καιρό έχουμε μάθει τόσα πολλά για τα POS ώστε έχουμε γίνει ειδικοί. Ανακαλύψαμε τις λύσεις που προσφέρουν οι εταιρείες, τις χρεώσεις, ακόμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τερματικών συσκευών.

Όλα αυτά είναι πολύ “ωραία”.

Αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που ο επαγγελματίας έχει χαμηλό τζίρο με κάρτες, ώστε ένα POS δεν του είναι απαραίτητο καθημερινά, αλλά και πάλι, θέλει να έχει τη δυνατότητα να κάνει περιστασιακές χρεώσεις POS χωρίς καμία δέσμευση;

Και ακόμα παραπέρα, τι γίνεται όταν ακόμα και ένας ιδιώτης θέλει να εισπράξει χρήματα από κάρτα;

Η λύση είναι Free POS! Μια νέα υπηρεσία από το Viva Wallet που είναι εδώ για να στηρίξει τον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη.

FREE POS: Χρεώσεις χωρίς… υποχρεώσεις!

Το FREE POS είναι μία επαναστατική λύση για χρέωση όλων των τύπων καρτών που δεν μας υποχρεώνει να αγοράσουμε τερματικό και δεν μας υποχρεώνει σε συνδρομή.

Μας προσφέρει όμως όλες τις λύσεις POS με ένα απλό τηλεφώνημα ή με μερικά κλικ στον υπολογιστή ή το κινητό μας.

Σε ποιους απευθύνεται το FREE POS;
Σε επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες αλλά για πρώτη φορά ακόμα και σε ιδιώτες!

Για επαγγελματίες & ελεύθερους επαγγελματίες

  • Το FREE POS μπορεί να εξυπηρετήσει επαγγελματίες που δεν τους συμφέρει η αγορά ενός POS γιατί έχουν χαμηλό τζίρο από κάρτες.
  • Επαγγελματίες που έχουν ήδη POS αλλά πολλές φορές δεν λειτουργεί σωστά και καθυστερεί την σειρά στο ταμείο.
  • Επαγγελματίες που χρειάζονται POS αλλά θέλουν πρώτα να κάνουν ένα “test drive” στην υπηρεσία προτού καταλήξουν σε μία μόνιμη λύση.
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες που δεν έχουν φυσικό κατάστημα αλλά η αγορά τους υποχρεώνει μερικές φορές να πληρώνονται με κάρτες.

Είναι απαραίτητο και σε ιδιώτες

Οι ιδιώτες θα βρεθούν σίγουρα κάποια φορά σε ανάγκη να αποκτήσουν χρήματα μέσω κάρτας.

Είτε πρόκειται για την πώληση ενός αντικειμένου, ή τη μεταφορά χρημάτων σε κάποιο γνωστό, το FREE POS δίνει και σε αυτούς την δυνατότητα να χρεώνουν κάρτες χωρίς να χρειάζεται να έχουν εξοπλισμό!

Το πιο απλό παράδειγμα; Η διαχείριση της πολυκατοικίας! To FREE POS μπορεί να λύσει και τα χέρια των διαχειριστών που δυσκολεύονται να πείσουν τους ενοίκους να αποχωριστούν τα μετρητά τους κάθε μήνα. Τώρα, οι διαχειριστές με το FREE POS στα χέρια τους μπορούν να εισπράττουν τα κοινόχρηστα γρήγορα, χωρίς παράπονα και χωρίς το άγχος να διατηρούν μετρητά στο διαμέρισμά τους αφού τα χρήματα αποθηκεύονται στον Online Viva Wallet λογαριασμό τους.

Απλά και γρήγορα

Η διαδικασίας χρέωσης καρτών χωρίς δεσμεύσεις, από το FREE POS, είτε πρόκειται για επαγγελματία και ελεύθερο επαγγελματία είτε για ιδιώτη, είναι πολύ απλή, αφού ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τρόπους για να χρεώσει μία κάρτα:

  • Να καλέσει στο 14515 και δίνει τα στοιχεία της χρέωσης
  • Να περάσει τα στοιχεία της κάρτας μέσα στην εφαρμογή FREE POS για κινητά
  • Να κάνει τη χρέωση μέσω υπολογιστή στο freepos.gr

Και στις τρεις περιπτώσεις, με το που ο χρήστης χρεώσει την κάρτα του πελάτη του, η υπηρεσία στέλνει άμεσα στο κινητό του τον κωδικό/voucher συναλλαγής και τα χρήματα πιστώνονται στον Viva Wallet λογαριασμό του.


Η υπηρεσία FREE POS λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα και να ολοκληρώσει γρήγορα τη διαδικασία.

Advertisements

Related Posts

Τέλος η 13η σύνταξη
Τέλος η 13η σύνταξη
Υπηρεσίες με ένα κλικ για οδηγούς
Υπηρεσίες με ένα κλικ για οδηγούς
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
3 οικονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες
3 οικονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες
Αρέσει σε %d bloggers: