Διπλάσιες οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου το καλοκαίρι

Διπλάσιες οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου το καλοκαίρι

Διπλάσιες οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου το καλοκαίρι: Διπλάσιες οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα το καλοκαίρι σύμφωνα με έρευνα!!!

Έως 56% ακριβότερη, κατά μέσο όρο, είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης τους καλοκαιρινούς μήνες, σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά.

Μάλιστα, σύμφωνα έρευνα της CHECK24, η χώρα μας μαζί με την Πορτογαλία, παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις οι οποίες υπερβαίνουν το 100%.


Αντίθετα, η Ισπανία διατηρεί σχετικά χαμηλές τιμές την υψηλή σεζόν.

Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης τους μήνες εκτός σεζόν, καλούνται να καταβάλλουν, κατά μέσο όρο, 28 ευρώ ανά ημέρα για την ενοικίαση αυτοκινήτου. Η τιμή αυτή αυξάνεται στα 42 ευρώ την υψηλή σεζόν.

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι διπλάσιες σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο και στην Πορτογαλία αυξημένες κατά 114%.

Στις ΗΠΑ οι τιμές αυξάνονται κατά 27% και παραμένουν σχετικά χαμηλές κατά μέσο όρο (45 ευρώ την ημέρα).

Advertisement

Στην Ισπανία η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι σχετικά φθηνή υπόθεση, με αύξηση 63% επί μιας πολύ χαμηλής αρχικής τιμής την υπόλοιπη χρονιά, που κατά μέσο όρο ανέρχεται σε 19 ευρώ την ημέρα. Έτσι, ο μέσο όρος του κόστους την υψηλή σεζόν ανέρχεται σε 31 ευρώ την ημέρα.

Travel App για να μην τα βρεις σκούρα στις διακοπές

Τι παίζει με το διεθνές δίπλωμα οδήγησης;

Related Posts

Το πρώτο πραγματικά miniman smartphone
Το πρώτο πραγματικά miniman smartphone
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Huawei θέλει να πιάσει την κορυφή
Η Huawei θέλει να πιάσει την κορυφή
Galaxy S10 στην εποχή του 5G
Galaxy S10 στην εποχή του 5G
Αρέσει σε %d bloggers: