Ανεβάζει γκάζια η Revolut: Η Revolut θέλει να μαζέψει 500 εκατομμύρια από επενδυτές με στόχο την παγκόσμια επέκταση της…

Η Revolut θέλει να «σηκώσει» 500 εκατομμύρια, με στόχο την παγκόσμια επέκταση

Η βρετανική Revolut βρίσκεται σε συνομιλίες με τους επενδυτές με στόχο να συγκεντρώσει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια το επόμενο έτος για να χρηματοδοτήσει την διαδικασία νέων προσλήψεων, καθώς επεκτείνεται σε αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιαπωνία.

«Θέλουμε να αντλήσουμε τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια μέσω πώλησης μετοχών και ενδεχομένως, ίσως σε μεταγενέστερο στάδιο, μέχρι 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μετατρέψιμο (δάνειο)», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Nikolay Storonsky σε συνέντευξή του.

«Έχουμε κάνει μάρκετινγκ με επενδυτές και συνεχίζουμε να το κάνουμε, οπότε ελπίζουμε ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα το πετύχουμε» ανέφερε ο Storonsky για τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Ο Storonsky δήλωσε ότι η startup αναμένεται να αυξήσει το προσωπικό της σε 5.000 άτομα μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους, από 1.800 σήμερα. «Αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ότι το 60% του χρόνου μου δαπανάται για προσλήψεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι είναι το Revolut Vault;

Το Revolut Vault είναι ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση για οποιοδήποτε στόχο μπορεί να έχετε σε οποιοδήποτε από τα νομίσματα fiat και τα κρυπτοσυστήματα που υποστηρίζουμε επί του παρόντος.

Τα χρήματα που αποθηκεύετε στο Vault σας δεν θα αγγιχτούν ποτέ ενώ ξοδεύετε με την κάρτα σας Revolut.

Μπορείτε να αποσύρετε χρήματα στο Vault σας πίσω στον κύριο λογαριασμό σας Revolut αμέσως και ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα για χρήση με την κάρτα σας Revolut αμέσως.

Πρέπει να εξοικονομήσετε κάποια ευρώ ή δολάρια για τις επόμενες περιπέτειες σας ή θέλετε να επενδύσετε τακτικά στην αγαπημένη σας κρυπτογράφηση; Ρυθμίστε τα Vaults σας στην ενότητα “Πίνακας ελέγχου” της εφαρμογής, είναι τόσο απλό!

Εξπέρ οι Έλληνες και στα κρυπτονομίσματα

Με πληροφορίες από Reuters

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb's
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb’s
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb's
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb’s
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: