Αναβολή για το Εξοικονόμηση Κατ' οίκον ΙΙ

Αναβολή για το Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ

Αναβολή για το Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ: Αναβάλλεται για τις 16 Σεπτεμβρίου και βλέπουμε το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων!!!

Αναβάλλεται για τις 16 Σεπτεμβρίου η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ»

Αναβάλλεται για τις 16 Σεπτεμβρίου η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, η παράταση κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αναβολή για το Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ: Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, η παράταση κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει σχετική τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος και θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ανά ομάδα περιφερειών.

Ξεκινά το νέο Εξοικονομώ κατ’ Οίκον

Σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι από την προηγούμενη Κυβέρνηση ήταν προγραμματισμένο το πρόγραμμα να ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου και μάλιστα με διευρυμένα εισοδηματικά όρια προκειμένου να έχουν δυνατότητα ένταξης και νοικοκυριά με μεγαλύτερο οικογενειακό εισόδημα.

Το πρόγραμμα, όπως είχε σχεδιαστεί και δρομολογηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση θα είχε συνολικό προϋπολογισμό 400 εκατομμύρια ευρώ (250 εκατ. δημόσια χρηματοδότηση και 150 εκατομμύρια ιδιωτική συμμετοχή) ενώ με βάση τους υπολογισμούς στην Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ θα μπορούσαν να ενταχθούν πάνω από 25.000 ιδιωτικές κατοικίες.

Δείτε τα ΕΣΠΑ που τρέχουν τώρα

Δείτε τα ΕΣΠΑ που τρέχουν τώρα: Τρία προγράμματα ΕΣΠΑ «τρέχουν» αυτήν την περίοδο για κάθε ενδιαφερόμενο που πληροί τις προϋποθέσεις.

Πρωτιά Ελλάδας στις επενδύσεις μέσω Γιουνκέρ

Πρωτιά Ελλάδας στις επενδύσεις μέσω Γιουνκέρ: Πρώτη η Ελλάδα στην αξιοποίηση κεφαλαίων για επενδύσεις μέσω του πακέτου Γιουνκέρ

Related Posts

Στο φουλ το promo του ελληνικού τουρισμού
Στο φουλ το promo του ελληνικού τουρισμού
Οι 50 καλύτερες παραλίες του 2019
Οι 50 καλύτερες παραλίες του 2019
3 ελληνικά νησιά στα 5 κορυφαία της Ευρώπης
3 ελληνικά νησιά στα 5 κορυφαία της Ευρώπης
Η Τhomas Cook θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα
Η Τhomas Cook θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα
Αρέσει σε %d bloggers: