Άδικη η κριτική για την Tesla: Στην αντεπίθεση περνά ο Έλον Μασκ προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις σε όσα ακούγονται για την Tesla

«Η κριτική σε βάρος της Tesla είναι άδικη και απαράδεκτη. Αυτό που συνέβη εδώ ήταν ένα εκπληκτικό αμερικανικό success story. Κάποιοι άνθρωποι εργάστηκαν νυχθημερόν για να γίνουν όλες αυτές οι επιτυχίες. Και αυτοί οι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό το όνειρο. Και αυτή είναι λοιπόν η ιστορία που πρέπει να ειπωθεί για την Tesla», δηλώνει ο 47χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν σέβομαι την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC). Δεν την σέβομαι καθόλου»

Elon Musk

Ο ίδιος περιέγραψε με ποιον τρόπο η Tesla έφτασε να παράγει 5.000 οχήματα 3s σε εβδομαδιαία βάση, κάνοντας την εταιρεία επικερδή, ακόμη κι αν στη συνέχεια έφτασε πολύ κοντά και στο τελευταίο σκαλί πριν την χρεοκοπία.

«Είμαι αυτός που είμαι. Σίγουρα βιώνω τρελό στρες και εργάζομαι πολλές, πολλές ώρες»

«Υπάρχουν κάποιες φορές που πρέπει να ‘στοιχηματίζεις’ υπέρ της εταιρείας σου. Δεν γίνεται διαφορετικά. Πολλές φορές ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου. Χάναμε 50 ή και 100 εκατ. δολάρια την εβδομάδα», έσπευσε να επισημάνει ο Μασκ.

«Είμαι αυτός που είμαι. Σίγουρα βιώνω τρελό στρες και εργάζομαι πολλές, πολλές ώρες», σημείωσε ο ίδιος, κληθείς να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τον εαυτό του και τη συμπεριφορά του.

Ενώ σε ό,τι αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, ο Έλον Μάσκ δήλωσε «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν σέβομαι την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC). Δεν την σέβομαι καθόλου».

Σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο, η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε την παραίτηση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία από την θέση του προέδρου, εξαιτίας ενός tweet στο οποίο έλεγε ότι σκέφτεται να βγάλει την εταιρία από το Χρηματιστήριο. Παράλληλα, η αμερικανική Επιτροπή επέβαλε και στον ίδιο αλλά και στην Tesla επίσης πρόστιμο ύψους 20 εκατ. δολαρίων.

Πονοκέφαλος η Tesla για τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Related Posts

Καταργεί τα likes το Facebook
Καταργεί τα likes το Facebook
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πώς οι λύκοι εξημερώθηκαν σε σκύλους
Πώς οι λύκοι εξημερώθηκαν σε σκύλους;
Αρέσει σε %d bloggers: