Τα Windows 10 πήραν τα απάνω τους τελικά

Υψηλός ο ρυθμός με τον οποίο υιοθετούν οι χρήστες τα Windows 10

Με αρκετά υψηλούς ρυθμούς υιοθετούν οι χρήστες υπολογιστικών συσκευών σε ολόκληρο τον κόσμο τα Windows 10, καθώς, όπως ανακοίνωσε η Microsoft, ο αριθμός των συσκευών που έχει εγκατασταθεί η νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τη Microsoft, ο ρυθμός με τον οποίο υιοθετούν τα Windows 10 οι χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 140% υψηλότερος σε σχέση με εκείνο των Windows 7 και 400% υψηλότερος από τον αντίστοιχο για τα Windows 8.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πάντως πως η Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς κανένα κόστος, γεγονός που έχει παίξει σημαντικό ρόλο όπως και το ότι οι κριτικές για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι εξαιρετικές. Επιπλέον, και οι επιχειρήσεις αρχίζουν να υιοθετούν τα Windows 10 με τη Microsoft να αναφέρει ότι το 76% των εταιρικών πελατών της είναι σε φάση δοκιμών προκειμένου να “μεταναστεύσουν” προς τη νέα έκδοση.

microsoft_Surface_BookΑκόμη, η Microsoft έκανε γνωστό ότι το Surface Book, ο πρώτος φορητός υπολογιστής του αμερικανικού κολοσσού, πρόκειται σύντομα να είναι διαθέσιμος σε 10 ακόμη αγορές και πιο συγκεκριμένα στις Αυστρία, Αυστραλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαραγγελίες σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ.

Nokia-Lumia-MicrosoftΤέλος, σύμφωνα με τον αμερικανικό κολοσσό, η ζήτηση για τα Lumia 950 και 950XL, τα πρώτα smartphones της με Windows 10, έχουν ξεπεράσει τους αρχικούς στόχους και η υπάρχουσα παραγωγή δεν είναι ικανή να καλύψει τη ζήτηση που υπάρχει.

Related Posts

Η κατάχρηση του smartphone κάνει κακό
Η κατάχρηση του smartphone κάνει κακό
Μεγάλη η διείσδυση της ψηφιακής τεχνολογίας
Μεγάλη η διείσδυση της ψηφιακής τεχνολογίας
5 λάθη που καταστρέφουν το laptop μας
5 λάθη που καταστρέφουν το laptop μας
Πεντακάθαρο πληκτρολόγιο στο laptop
Πεντακάθαρο πληκτρολόγιο στο laptop
Αρέσει σε %d bloggers: