“Τζακ ποτ” η τελευταία φορολοταρία του 2017!!!

Όλες οι αποδείξεις του 2017 στην τελευταία φορολοταρία της χρονιάς. 10.000 οι τυχεροί που θα μοιραστούν 10.000.000 ευρώ!!!

Η κυβέρνηση, βλέποντας την επιτυχία της λοταρίας, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο θέλει να την διαφημίσει παραπάνω.

Γι’ αυτόν τον λόγο η λοταρία που θα γίνει τις τελευταίες ημέρες του χρόνου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τζακ ποτ.

Και αυτό γιατί στην κληρωτίδα θα μπουν όλες οι αποδείξεις από την 1/1/2017 ως και την 30η Νοεμβρίου 2017.

Έτσι θα υπάρξουν 9.000 τυχεροί για τις συναλλαγές που έγιναν από την αρχή του χρόνου ως τον Σεπτέμβριο και άλλοι 1.000 για τον μήνα Νοέμβριο. Θα γίνουν όλες οι κληρώσεις του χρόνου που χάθηκαν δηλαδή.

Έτσι συνολικά θα μοιραστούν 10.000.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Όπως έγινε και με την προηγούμενη κλήρωση, οι τυχεροί θα μάθουν εάν κέρδισαν με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, το οποίο μπορούν να δουν χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.

Η διαδικασία για να πάρετε μέρος στην κλήρωση

Το μόνο που πρέπει ουσιαστικά να κάνετε είναι να πληρώνεται με «πλαστικό χρήμα» να κάνετε δηλαδή χρήση των καρτών και να μην χρησιμοποιείτε ρευστό.

Το Δεκέμβριο θα επαναληφθεί δύο τουλάχιστον φορές, μία ημέρα για τις αγορές που έγιναν μέσα στο Νοέμβριο με τους 1000 τυχερούς να μοιράζονται από 1 εκατ. ευρώ και μία ακόμη με απανωτές διαδοχικές κληρώσεις για 9.000 τυχερούς, για τις αγορές που έκαναν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου. Από αυτή τη λοταρία θα δοθούν συνολικά 9 εκατ. ευρώ.

Related Posts

Κακόβουλο λογισμικό μολύνει Η/Υ
Κακόβουλο λογισμικό μολύνει Η/Υ
Ξεβουλώνουν οι αρτηρίες με διατροφή
Ξεβουλώνουν οι αρτηρίες με διατροφή;
Η οικονομική κρίση επηρέασε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση επηρέασε την διατροφή μας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: