Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;

Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας; Εχθρικά προς τα παλιά αυτοκίνητα θα είναι τα νέα τέλη κυκλοφορίας, κίνητρα για αγορά νέων ΙΧ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλάει στο «Τώρα ότι συμβαίνει» για τις αλλαγές στον ΚΟΚ, για τα παλιά λεωφορεία, για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και για τα ελληνοτουρκικά.

«Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ΚΟΚ, βάζοντας αυστηρά πρόστιμα όπου χρειάζονται» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Open TV, «Τώρα ό,τι συμβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Για τα τέλη κυκλοφορίας, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε «ότι για φέτος δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Ωστόσο μελετούμε να δώσουμε κίνητρα μέσα στον χρόνο σε κατόχους παλαιών αυτοκινήτων να ανανεώσουν τα ΙΧ τους».

Όσον αφορά τα χιονολάστιχα, ο κ. Καραμανλής τόνισε «ότι θα εξεταστεί, όταν έχουμε ακραία φαινόμενα, μερικές κατηγορίες αυτοκινήτων να επιβάλλεται να έχουν χιονολάστιχα».

Για τα ελληνοτουρκικά και την επίσκεψη Χαφτάρ, ο κ. Καραμανλής είπε «ότι πια τα ελληνοτουρκικά δεν είναι αυτόνομα. Είναι ζητήματα σημαντικά και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί σε αυτά τα θέματα».

Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;

Δείτε τη συνέντευξη του υπουργού στο OPEN TV

Τσουχτερά τα νέα τέλη κυκλοφορίας

Τσουχτερά τα νέα τέλη κυκλοφορίας: Ριζικές αλλαγές που θα τσούξουν στα τέλη κυκλοφορίας δρομολογούν τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών
Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πανικός στις χρηματαγορές λόγω κορωνοϊού
Πανικός στις χρηματαγορές λόγω κορωνοϊού
Ο COVID-19 «χτυπά» τον τουρισμό
Ο COVID-19 «χτυπά» τον τουρισμό
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο αντίκτυπος του COVID-19 στην οικονομία
Ο αντίκτυπος του COVID-19 στην οικονομία
Αρέσει σε %d bloggers: