Για… camping στο Γαϊδουρονήσι η ΑΑΔΕ!!!

Κατασκηνώνει μόνιμα στο Γαϊδουρονήσι η ΑΑΔΕ, τελευταία όμως “ακούν” και όλες τις συναυλίες των σταρ!!!

Απόφαση για επαναλειτουργία των καντίνων ως τον Οκτώβριο στο Γαϊδουρονήσι εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου καθώς έκρινε ότι είναι απαραίτητη η λειτουργία τους για την εξυπηρέτηση του τουριστικού κύματος, που σαρώνει ευτυχώς την Κρήτη, αλλά και την χώρα μας γενικότερα…

Η απόφαση της δικαιοσύνης δεν αναιρεί τα πρόστιμα αλλά απλά επιβάλλει την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων που σφραγίστηκαν λόγω των φορολογικών παραβάσεων που διαπιστώθηκαν κατά τους ελέγχους που έγιναν τον Ιούλιο. Να θυμίσουμε το σχετικό: 22.100 αποδείξεις μαϊμού στις καντίνες στο Γαϊδουρονήσι!!!

Για να εποπτεύσει επιτόπου τη λειτουργία συνεπώς η ΑΑΔΕ θα ενεργοποιεί ελεγκτικό κλιμάκιο. Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο διαπιστώθηκε ότι οι καντίνες δεν είχαν άδεια λειτουργίας, ότι οι οκτώ ταμειακές μηχανές που υποτίθεται ότι έκοβαν αποδείξεις ήταν «μαϊμού» κι ότι η επιχείρηση είχε αποκρύψει τζίρο και ΦΠΑ που αντιστοιχούσε σε πάνω από 22.000 συναλλαγές.

Πάντως πολλοί καταστηματάρχες αντιδρώντας στο μέτρο του «48ωρου» σφραγίσματος καταστημάτων και στην συνέχεια καταφεύγουν στη δικαιοσύνη, όπως στην περίπτωση του Γαϊδουρονησίου.

Την ίδια ώρα κατασκηνώνουν σε κάθε εμφάνιση δημοφιλή καλλιτέχνη σε καλοκαιρινά θέρετρα ελεγκτικά κλιμάκια.

«Των φρόνιμων τα παιδιά πριν προλάβουν μαγειρεύουν» λέει ο λαός και όπως φαίνεται αυτήν την αρχή ακολουθούν οι αρχές σε Μύκονο, Χανιά αλλά και αλλού.

Ειδικά τραπεζάκια στήνονται δίπλα στις ταμειακές ενώ επιστρατεύονται και οι λογιστές των επιχειρήσεων για να παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή.

Όσο για τα όπλα των εφοριακών;

Αντιηλιακό, μαγιό, σορτσάκια, βερμούδες και γενικά ανάλαφρο ντύσιμο και φυσικά ακόμα και σαγιονάρα!!!

 

Related Posts

Τι καιρό θα κάνει μέχρι το τέλος του έτους;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Μείωση της δαπάνης των νοικοκυριών σε είδη παντοπωλείου
Η Θεότητα του μέλλοντος θα είναι ρομπότ