Τι μαθαίνεις στην πρώτη σου δουλειά;

Ποια είναι τα 7 πράγματα που μαθαίνει κανείς στην πρώτη του δουλειά;

Μια ομάδα αναγνωστών της ιστοσελίδας Quora μοιράζονται της εμπειρίες τους και απαντούν στην ερώτηση“ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μάθατε στην πρώτη σας δουλειά”. Δείτε στην συνέχεια τις 7 πιο δημοφιλείς απαντήσεις…

1. Η συμπεριφορά είναι πιο σημαντική από το αποτέλεσμα Ειδικά στην αρχή της καριέρας σας, είναι πιο σημαντικό να δείχνετε ότι είστε ένας εργαζόμενος που έχει θετική στάση και προσπαθεί να βρει λύσεις, από το ίδιο το αποτέλεσμα.

2. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια Ακόμα κι αν δεν είναι στη φύση σας να δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες, προσπαθήστε να το δουλέψετε. Ξαναδιαβάστε αυτό που γράψατε και ελέγξτε διπλά τους αριθμούς από την έκθεση που σας έχουν αναθέσει. Με αυτόν τον τρόπο, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των γύρω σας.

3. Βρείτε τρόπο να «χειριστείτε» τον προϊστάμενό σας Μέχρι να γίνετε οι ίδιοι διευθυντές και προϊστάμενοι, η δουλειά σας ως εργαζόμενοι είναι να κάνετε τη ζωή των «από πάνω σας» πιο εύκολη, οπότε μην πηγαίνετε στο αφεντικό σας με προβλήματα, αλλά με λύσεις.

4. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να μάθετε πράγματα Κάθε φορά που μαθαίνετε κάτι καινούριο είναι για εσάς μία μικρή νίκη και σίγουρα καμία δεξιότητα δεν πάει χαμένη.

5. Να έχετε τρόπους Η ευγένεια κερδίζει πάντοτε. Ακόμα κι αν είστε πιεσμένοι ή στρεσαρισμένοι φροντίστε να είστε πάντοτε ευγενικοί και να μην ξεσπάτε σε κανέναν σας συνάδελφο.

6. Τα πράγματα δεν θα είναι πάντοτε εύκολα, αλλά δεν θα είναι και αδύνατα Υπάρχουν μέρες όλα θα σας φαίνονται βουνό, αλλά ακόμα και τότε θα βρείτε τρόπο να αντεπεξέλθετε και να βρείτε λύσεις. Έτσι, θα καταφέρετε να φτιάξετε τη μέρα σας στη δουλειά.

7. Να γνωρίζετε ποιος είναι ο ρόλος σας Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι η θέση σας σε κάθε δουλειά και παραμένετε σε αυτήν.

Related Posts

Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης
Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης
Σημαντικές συμβουλές ασφαλούς οδήγησης
Σημαντικές συμβουλές ασφαλούς οδήγησης
Προστατευτικός εξοπλισμός του Αναβάτη
Προστατευτικός εξοπλισμός του Αναβάτη
Αρέσει σε %d bloggers: