Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026

Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026

Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026: Ποια είναι τα επαγγέλματα που θα δουν τις θέσεις εργασίας τους να εξαφανίζονται έως το 2026;

Αν και υπάρχουν περισσότερες από 7 εκατομμύρια ανοικτές θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, πολλά επαγγέλματα αναμένεται να συρρικνωθούν σημαντικά στο εγγύς μέλλον.

Θέσεις όπως ο νοσηλευτής και ο βοηθός υγείας στο σπίτι αναμένεται να συνεχίσουν να έχουν ζήτηση, ενώ για θέσεις εργασίας όπως ο τηλεφωνητής και ο δακτυλογράφος αναμένεται να καταγραφεί σημαντική μείωση της ζήτησης.

Η τεχνολογία και η αυτοματοποίηση έχει απλοποιήσει την καθημερινότητα και έχει κατακλύσει και την εργασία. Πλέον είναι σύνηθες να εμφανίζονται καινούργια επαγγέλματα, την ώρα που άλλα εξαφανίζονται.

Την ώρα λοιπόν που νέα επαγγέλματα κάνουν την εμφάνισή τους και η τεχνολογία τα στηρίζει, παρέχοντάς τους περισσότερες δυνατότητες, όπως της εργασίας μέσω ενός smartphone, υπάρχουν και εκείνα που μέσα στα επόμενα επτά χρόνια δεν θα υπάρχουν πια. Μπορεί να θεωρείτε πως οι γραμματείς είναι ένα επάγγελμα που θα έχει διάρκεια στον χρόνο, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα από τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς τα επαγγέλματα αυτά δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν στο μέλλον λόγω της ραγδαίας τεχνολογικής προόδου.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι δέκα επαγγέλματα δεν θα τα καταφέρουν να «επιβιώσουν» και θα δουν το δυναμικό τους να περιορίζεται αισθητά και στο τέλος να εξαφανίζεται.

Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026
  1. Μοντελίστ
  2. Γραμματείς
  3. Νομικοί γραμματείς
  4. Χειριστές μηχανημάτων λείανσης και στίλβωσης
  5. Υπάλληλοι σε τηλεφωνικά κέντρα
  6. Διαχειριστές υπολογιστών
  7. Μεταλλουργοί
  8. Επισκευαστές ρολογιών
  9. Δημοτική αστυνομία
  10. Χειριστές μηχανημάτων γραφείου

Αυτά είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος

Related Posts

Η Emirates ψώνισε και 30 Boeing 787-9 Dreamliner
Η Emirates ψώνισε και 30 Boeing 787-9 Dreamliner
Η έκπληξη της easy Jet
Η έκπληξη της easy Jet
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η πρώτη γυναίκα που πέταξε από Αυστραλία σε Αγγλία
Η πρώτη γυναίκα που πέταξε από Αυστραλία σε Αγγλία
Αρέσει σε %d bloggers: