Σχεδιάζονται νέες προσλήψεις στο Δημόσιο

Σχεδιάζονται νέες προσλήψεις στο Δημόσιο

Σχεδιάζονται νέες προσλήψεις στο Δημόσιο: Θα γίνουν νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, ποιες υπηρεσίες αφορούν;

Νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για νέα εποχή που ξεκινά μετά το τέλος της οκταετίας των μνημονίων.

Συγκεκριμένα η κ.Γεροβασίλη σημείωσε ότι έχουν γίνει προσλήψεις στο Δημόσιο με αξιοκρατικές διαδικασίες, προαναγγέλλοντας ότι θα γίνουν και άλλες προσλήψεις για να επανδρωθούν υπηρεσίες του «κοινωνικού κράτους».

«Δεν είναι παροχολογία, είναι ανάγκη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά, η υπουργός περιέγραψε την επόμενη μέρα του μνημονίου σε ότι αφορά τη στελέχη του κράτους, μέσω της ενίσχυσης υπηρεσιών με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού αλλά και συμβασιούχων.

«Πρώτη φορά υπάρχει ένα σχέδιο που συγκροτείται από την Κυβέρνηση και έχει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, με αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο, προκειμένου η χώρα να μην γυρίσει πίσω» τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, υπογραμμίζοντας πως η νέα εποχή για την χώρα «δεν μπορεί να γίνει με τους παλιούς όρους και τους «κολλητούς», αλλά με την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων».

«Συμφωνούμε ότι η χώρα πέρασε δύσκολα, δεν συμφωνούμε για τον επιμερισμό των ευθυνών. Το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο δεν βοήθησε να βγει η χώρα στο ξέφωτο μετά από 3 ή 5 χρόνια, χρειάστηκε να έρθει μια Κυβέρνηση της Αριστεράς για να γίνει αυτό. Η κυβέρνηση εφαρμόζει εκατοντάδες μεταρρυθμίσεις που κατάφερε να δρομολογήσει» τόνισε η κα.Γεροβασίλη, η οποία όσον αφορά την επόμενη ημέρα είπε ότι «υπάρχουν υπερπλεονάσματα και αυτά θα πρέπει, χωρίς η χώρα να γυρίσει πίσω ούτε να εκτροχιαστεί, να αξιοποιηθούν για την ανακούφιση της ανθρώπων που υποφέρουν από την κρίση και της μεσαίας τάξης», σημείωσε η ίδια.

Η υπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι “έχει στόχο ένα διαρκές μνημόνιο για την χώρα”, ενώ χαρακτήρισε «θλιβερή» την παρουσία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα ΜΜΕ από την Τρίτη και μετά.

neuvoo

 

 

neuvoo.gr – Η αναζήτηση εργασίας ξεκινάει από εδώ!

11 προγράμματα με 73.600 θέσεις εργασίας

Related Posts

Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Αρέσει σε %d bloggers: