Τι ποσοστό κάνει σεξ στο γραφείο με συνάδελφο;

Τι ποσοστό κάνει σεξ στο γραφείο με συνάδελφο; Δείτε τι λέει νέα έρευνα…

Συνηθίζουμε να λέμε, ότι στη δουλειά περνάς πάνω από την μισή σου μέρα, ή τουλάχιστον την αποδοτική, και ότι από ένα διάστημα και μετά, οι συνάδελφοι γίνονται κάτι σαν… οικογένεια.

Μία νέα έρευνα, έρχεται για να αποδείξει ότι το ποσοστό των συναδέλφων που έχουν κάτι one night stand ή έχουν κρυφή σχέση, είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Η έρευνα διεξήχθη μέσω διαδικτύου στην Αμερική ανάμεσα σε 5.600 άντρες και γυναίκες, έδειξε τα εξής:

– Το 65% των ερωτηθέντων, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει έστω και μία φορά σεξ με κάποιον συνάδελφο, ενώ το 57% των αντρών δηλώνει ότι έχει φαντασιωθεί να κάνει σεξ με μία συνάδελφο, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι 29%.

– Το 46% των αντρών, παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ με άτομο με το οποίο συνεργάζεται στενά με το ποσοστό για τις γυναίκες να είναι μόλις 15%, ενώ περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες, δήλωσαν ότι προτιμούν να έχουν μία ευτυχισμένη και υγιή σχέση παρά μία επαγγελματική επιτυχία!

Αυτό το τελευταίο μας φαίνεται αρκετά ενθαρρυντικό, μιας και όσο κι αν δεν το πιστεύεις, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν ότι η ζωή τους είναι πιο σημαντική από τη δουλειά τους.

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Ντουζιέρες για να κάνεις ντουζ όλη μέρα
Ντουζιέρες για να κάνεις ντουζ όλη μέρα
Αρέσει σε %d bloggers: