Εξπέρ οι Έλληνες και στα κρυπτονομίσματα

Εξπέρ οι Έλληνες και στα κρυπτονομίσματα

Εξπέρ οι Έλληνες και στα κρυπτονομίσματα: 3 εκατομμύρια ευρώ έχουν αποταμιεύσει οι Έλληνες στα… “χρηματοκιβώτια” του Revolut Vault

3 εκατομμύρια ευρώ έχουν αποταμιεύσει οι Έλληνες με Revolut Vault

Την εμπιστοσύνη τους στη νέα υπηρεσία της Revolut, Vault, έχουν δείξει και οι Έλληνες χρήστες, αποταμιεύοντας μέχρι στιγμής ένα συνολικό ποσό αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τα “Vault” η αλλιώς “Χρηματοκιβώτια” οι πελάτες της Revolut μπορούν να αποταμιεύουν τα ρέστα από τις συναλλαγές τους σε ένα Vault ανά πάσα στιγμή, στρογγυλοποιώντας τις συναλλαγές αυτές, ή ακόμα και προσθέτοντας ένα συγκεκριμένο ποσό οποιαδήποτε στιγμή.

Δίνοντας έτσι την δυνατότητα για γρήγορη αποταμίευση προς ένα στόχο, όπως πληρωμές λογαριασμών, δώρα γενεθλίων ή ακόμα και διακοπές.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές νόμισμα αποταμίευσης των Ελλήνων;

Από τα στοιχεία της Revolut προκύπτει ότι το πιο δημοφιλές νόμισμα αποταμίευσης των Ελλήνων είναι το ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η βρετανική λίρα.

Όμως ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών για κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, Ripple και Litecoin.

Είναι ενδεικτικό ότι το συνολικό ποσό των τριών παραπάνω κρυπτονομισμάτων ξεπερνά κατά πολύ τη συνολική αξία των αποταμιεύσεων σε αμερικανικό δολάριο, ένα στοιχείο που δείχνει ότι οι Έλληνες χρήστες δεν «ψάχνονται» μόνο στα παραδοσιακά νομίσματα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι χρήστες της Revolut δημιούργησαν πάνω από 2 εκατομμύρια Vaults με συνολική αξία 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι είναι το Revolut Vault;

Το Revolut Vault είναι ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση για οποιοδήποτε στόχο μπορεί να έχετε σε οποιοδήποτε από τα νομίσματα fiat και τα κρυπτοσυστήματα που υποστηρίζουμε επί του παρόντος.

Τα χρήματα που αποθηκεύετε στο Vault σας δεν θα αγγιχτούν ποτέ ενώ ξοδεύετε με την κάρτα σας Revolut.

Μπορείτε να αποσύρετε χρήματα στο Vault σας πίσω στον κύριο λογαριασμό σας Revolut αμέσως και ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα για χρήση με την κάρτα σας Revolut αμέσως.

Πρέπει να εξοικονομήσετε κάποια ευρώ ή δολάρια για τις επόμενες περιπέτειές σας ή θέλετε να επενδύσετε τακτικά στην αγαπημένη σας κρυπτογράφηση; Ρυθμίστε τα Vaults σας στην ενότητα “Πίνακας ελέγχου” της εφαρμογής, είναι τόσο απλό!

Θεσσαλονίκη: Συναλλαγές σε φούρνο με Bitcoin

Μέσω κινητού και με κρυπτονομίσματα, μπορεί να αγοράσει κανείς προϊόντα από φούρνο στη Θεσσαλονίκη.

Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή της καινοτομίας;

Advertisements

Related Posts

Χυδαία η ανισότητα πλούσιων - φτωχών
Χυδαία η ανισότητα πλούσιων – φτωχών
Τι προβλέπει το ΔΝΤ για την ανάπτυξη
Τι προβλέπει το ΔΝΤ για την ανάπτυξη;
Τι παίζει με την παραοικονομία στην Ελλάδα
Τι παίζει με την παραοικονομία στην Ελλάδα;
Άσχημα μαντάτα του ΔΝΤ για την ανάπτυξη
Άσχημα μαντάτα του ΔΝΤ για την ανάπτυξη
Αρέσει σε %d bloggers: