Βροχή οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα

Βροχή οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα

Βροχή οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα: Κοντά στο 1 εκατ. οι αιτήσεις για την λήψη του κοινωνικού μερίσματος

Από τις μη εγκεκριμένες αιτήσεις, το 24% είναι λόγω εισοδήματος, το 17% σχετίζεται με τη διαμονή, το 14% με το κοινωνικό εισόδημα, ενώ προσοχή απαιτείται και στο κριτήριο ασφαλίσιμου μήνα.

Σε 914.000 ανέρχονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα (www.koinonikomerisma.gr) εκ των οποίων 526.000 έχουν εγκριθεί.

Στους λόγους που απορρίπτονται αιτήσεις αλλά και στα σημεία που το σύστημα δεν δέχεται στοιχεία, εστιάζουν ο Πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, Αναστάσιος Τάναρης και ο φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλους, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση σε σχέση με τη Μόνιμη Κατοικία για την οποία είναι αρμόδια η ΑΑΔΕ, τόνισε ο κ. Τάναρης.

Από τις μη εγκεκριμένες αιτήσεις, το 24% είναι λόγω εισοδήματος, το 17% σχετίζεται με τη διαμονή, το 14% με το κοινωνικό εισόδημα, ενώ προσοχή απαιτείται και στο κριτήριο ασφαλίσιμου μήνα, συνοψίζει ο Πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ.

Υποστήριξη πολιτών – Υποβολή ερωτημάτων

Για την υποστήριξη της εφαρμογής του κοινωνικού μερίσματος οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων: https://www.koinonikomerisma.gr/Home/Info.

Τα τεχνικά προβλήματα θα επιλύονται το συντομότερο δυνατό, οπότε και οι πολίτες που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αίτησή τους θα πρέπει να δοκιμάσουν να την επανυποβάλλουν μετά από μερικές μέρες και εντός πάντα της σχετικής προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα

48 ερωτήσεις – απαντήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Οι χάκερ χτυπούν πανεύκολα τις τηλεοράσεις smart
Οι χάκερ χτυπούν πανεύκολα τις τηλεοράσεις smart
Τα ψιλά γράμματα του νέου ασφαλιστικού
Τα ψιλά γράμματα του νέου ασφαλιστικού
Εκεί που παγώνουν ακόμα και οι βλεφαρίδες
Εκεί που παγώνουν ακόμα και οι βλεφαρίδες
Τα πιο υγιεινά πρωινά του κόσμου
Τα πιο υγιεινά πρωινά του κόσμου
Αρέσει σε %d bloggers: