Το ξέρατε όμως ότι δεν πρέπει να πλένουμε τα jeans μας;

Ο διευθύνων σύμβουλος της Levi’s εξηγεί γιατί δεν πρέπει να πλένουμε τα jean μας!!!

Για όσους έχουν πειστεί πως η μπουγάδα των ρούχων είναι δυστυχώς ένα αναγκαίο κακό τα νέα είναι καλά. Τουλάχιστον για όσους συνεχίζουν να μην…βγάζουν από πάνω τους τα αγαπημένα τους jeans.

jeans-do-not-need-washing

Εάν δεν το έχετε ήδη μάθει, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Levi’s έχει ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται να πλένουμε τα jeans μας. Ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται όταν λεκιάζει σε κάποιο σημείο, είναι να να αφαιρούμε τον λεκέ με μια οδοντόβουρτσα.

live-in-levis-skinny-jeans-demi-curve-mid-rise-trucker-jacket

Όπως έχει πει ο κ. Chip Bergh μιλώντας στο Fortune είπε ότι “πρέπει να …αφυπνιστούν οι καταναλωτές και να καταλάβουν πως είναι λάθος να λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται με το που βγάζουμε ένα ρούχο να το πετάμε κατ’ ευθείαν το πλυντήριο. Ένα καλό ζευγάρι denim δεν χρειάζεται να πλένεται στο πλυντήριο παρά μόνο πολύ σπάνια”.

no-washing-for-jeansΜάλιστα τονίζει χαρακτηριστικά πως το πλύσιμο ενός Levi’s προκαλεί ζημιά στο ύφασμα και αποτελεί σπατάλη νερού!

Και μάλιστα δεν είναι ο μόνος που υποστηρίζει πως τα jeans δεν χρειάζεται- ή δεν πρέπει- να πλένονται. Στο site της Denim διαβάζουμε: “…καλύτερα να περιμένετε έξι μήνες πριν το πλύνετε. Όσο περισσότερο το αφήσετε, τόσο καλύτερο θα φαίνεται…Ο λόγος είναι πως το λουλάκι θα έχει φθαρεί στα σημεία που δημιουργούνται ζάρες. Όπως αυτές που δημιουργούνται όταν καθόμαστε ή όταν βάζουμε το κινητό στην τσέπη μας. «Όλες αυτά τα μικρά πράγματα, θα κάνουν το jean σας να φαίνεται υπέροχο”.

levis-jeans-demin

Και συνεχίζει: “Όταν τελικά θα έρθει η “μεγάλη μέρα”, το λουλάκι θα έχει φθαρεί στα σημεία που έχουν δημιουργηθεί οι ζάρες και (με το πλύσιμο) θα αποκαλυφθούν οι αντιθέσεις που θα χαρίσουν στο jean το ωραίο φθαρμένο look. Εάν όμως πλύνετε το jean πιο νωρίς, το λουλάκι θα αποβληθεί ομοιόμορφα και έτσι…θα χαθεί η μαγεία”.

Και τέλος μια συμβουλή που δίνουν οι μεγάλες βιοτεχνίες jean: βάζετε το jean σας στην κατάψυξη κατά τη διάρκεια της νύχτας για να ξεφορτωθείτε τα βακτήρια ή αερίστε τα, αφήνοντας τα έξω στον ήλιο.

Δείτε στην συνέχεια και το σχετικό βίντεο…

info: Ιndependent, Fortune

Advertisements

Related Posts

Οι τύποι ανδρών που θέλουν οι γυναίκες
Οι τύποι ανδρών που θέλουν οι γυναίκες
Εξελίσσεται το φλερτ στο γραφείο σε σεξ
Εξελίσσεται το φλερτ στο γραφείο σε σεξ;
Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Ποιοι είναι οι 10 ιατρικοί μύθοι που πιστεύουμε
Ποιοι είναι οι 10 ιατρικοί μύθοι που πιστεύουμε;
Αρέσει σε %d bloggers: