8 λόγοι για να δουλέψεις τα Χριστούγεννα

8 λόγοι για να δουλέψεις τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικο χώσιμο στην δουλειά; Κανένα πρόβλημα, δες 8 λόγους γιατί να δουλέψεις τα Χριστούγεννα!!!

Πλέον, το να εργάζεται κανείς κατά τη διάρκεια των εορτών δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, υπολογίζεται ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα γύρω στους 900.000 ανθρώπους βρίσκονται κανονικά στις δουλειές τους, με τον αριθμό αυτό να είναι ανάλογος και σε άλλες χώρες.

Από τη μία, θα σκεφτεί απευθείας κανείς, το ενδεχόμενο να βρεθείς για μία ακόμα φορά στο γραφείο αυτές τις μέρες είναι κάτι θλιβερό.

Από την άλλη όμως, αν δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό το σενάριο, θα δεις ότι υπάρχουν μερικοί λόγοι για να κλειστείς στους 4 τοίχους ενός γραφείου

8Θα βρεις θέση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κάτι σπάνιο, ειδικά στην περίπτωση που ζεις σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

7Θα πληρωθείς καλύτερα

Σου έλειπαν εκείνα τα λίγα χρήματα για να πάρεις την τσάντα / το λάπτοπ / τα παπούτσια που είδες προχθές στη βιτρίνα; Να πώς θα τα αποκτήσεις!

6Η καλύτερη δικαιολογία

Ήθελες να αποφύγεις εκείνη την πρόσκληση που σου έκανε μία φίλη που βαριέσαι ή ακόμα και η οικογένειά σου; Τώρα πλέον έχεις την καλύτερη δικαιολογία.

5Αλκοόλ στο γραφείο

Ένα ποτήρι σαμπάνια ή κρασί είναι αποδεκτό. Θα σε κάνει να φανείς και πιο κουλ. Μέχρι εκεί όμως.

4Δεν θα πλύνεις τα πιάτα

Είναι εκείνη η δραματική στιγμή που αφού η οικογένειά σου έχει καλέσει όλο το σόι για φαγητό, συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό το πιατομάνι πρέπει να περάσει από τα δικά σου χεράκια, επειδή η μαμά σου έκανε όλο το μαγείρεμα. Ε, τώρα σίγουρα θα την αποφύγεις.

3Αχ! Τι εργατικό παιδί!

Ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα στη δουλειά και χαζεύεις στο Facebook και στο Twitter, όλοι θα αναστενάξουν με κατανόηση για τις… δύσκολες εργασιακές συνθήκες.

2Η περίπτωση που θα δουλέψεις

Σου έχει μείνει δουλειά που δεν έχεις προλάβει να κάνεις, η οποία λειτουργεί ως βάρος; Αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον έξτρα χρόνο και να την ολοκληρώσεις.

1Μπορεί και να περάσεις καλά

Γιατί να μην περάσεις; Το γεγονός ότι θα βρεθείς στο γραφείο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δεις φίλους αργότερα ή να γυρίσεις σπίτι, να ξαπλώσεις στον καναπέ και να δεις μια ωραία χαλαρωτική ταινία, με πατατάκια, σοκολάτα και, λόγω των ημερών, κουραμπιέδες ή μελομακάρονα. Ούτως ή άλλως, το αξίζεις! Χριστούγεννα ήταν και εσύ ήσουν στη δουλειά, έχεις και την τέλεια δικαιολογία πλέον!

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Είναι η ζάχαρη όντως κακή για την υγεία;
Είναι η ζάχαρη όντως κακή για την υγεία;
Ένα απίθανο σκάνδαλο στην βιομηχανία της ζάχαρης
Ένα απίθανο σκάνδαλο στην βιομηχανία της ζάχαρης
Αρέσει σε %d bloggers: