Το photostory του Gymkhana Grid στο Μαραθώνα

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το εντυπωσιακό Gymkhana Grid στο Μαραθώνα!!!

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Petter Solberg, o περσινός νικητής RWD Luke Woodham, ο οδηγός Rally cross Reinis Nitiss, ο αστέρας των X-Games Liam Doran και ο ιδρυτής του Gymkhana GRiD Ken Block έγραψαν ιστορία στον Μαραθώνα.

Έπειτα από απίστευτες μάχες οι Petter Solberg και Luke Woodham στέφθηκαν νικητές στις κατηγορίες All-Wheel Drive (AWD) και Rear-Wheel Drive (RWD) αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση της ημέρας έγινε ανάμεσα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Petter Solberg και τον Liam Doran.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει και εμείς με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε την proaction που σε συνεργασία με την Monster Energy και την υποστήριξη από τον Δήμο Μαραθώνα και την Περιφέρεια Αττικής μας έφεραν αυτό το εντυπωσιακό μηχανοκίνητο event και κυρίως τον Ken Block και την παρέα του στην Ελλάδα!!!

Περιμένουμε να δούμε ξανά σύντομα πολλά παρόμοια events στην χώρα μας, μέχρι τότε όμως ας δούμε στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό, μέσα από τον φακό του συνεργάτη και φωτογράφου του cretadrive, Άρη Μυριδάκη, τι έγινε στο GYMKHANA GRID 2016: EUROPEAN GAUNTLET FINALS

Και αν σας άνοιξε η όρεξη και θέλετε να απολαύσατε ακόμα περισσότερο φωτογραφικό υλικό δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την σελίδα του συνεργάτη και φωτογράφο του cretadrive, Άρη Μυριδάκη

Related Posts

Σφοδρή σύγκρουση σε πίστα αγώνων ταχύτητας
Σφοδρή σύγκρουση σε πίστα αγώνων ταχύτητας
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Τρομακτικό ατύχημα στην Φόρμουλα 3
Τρομακτικό ατύχημα στην Φόρμουλα 3
Δηλαδή τι θα βγάλει στην φόρα ο Ψινάκης
Δηλαδή τι θα βγάλει στην φόρα ο Ψινάκης;
Αρέσει σε %d bloggers: