Του βίδωσε και κατασκεύασε ένα υποβρύχιο Jeep

Του βίδωσε και κατασκεύασε ένα υποβρύχιο Jeep: Η τρέλα δεν πάει στα βουνά μόνο, πάει και στην θάλασσα και κάτω από την θάλασσα, το ίδιο και το νέο… υποβρύχιο Jeep!!!

Γιατί να φτιάξει κάποιος ένα υποβρύχιο αυτοκίνητο; Χμμ μάλλον γιατί μπορεί, διότι κάποιος άλλος προφανής λόγος μάλλον δεν υπάρχει.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο δημιουργός της συγκεκριμένης μετατροπής και στην συνέχεια τα έβαλε κάτω και του προέκυψε το υποβρύχιο Jeep Wrangler, μια ίδιο-κατασκευή που θα ζήλευαν ακόμα και οι μεγάλοι κινηματογραφιστές θαλάσσιων και υποβρύχιων ντοκιμαντέρ σαν τον Κουστώ.

Πάμε να δούμε όμως έτσι εγκυκλοπαιδικά τι μετατροπές χρειάστηκαν…

Αλλαγή κινητήρα, μια σωλήνα – κεραία πολλών μέτρων για εισαγωγή αέρα, μόνωση όλων των σημείων που θα μπορούσε το νερό να εισέλθει σε κινητήρα ή κύκλωμα φρένων και… έτοιμο το υποβρύχιο Jeep μας!!!

Εντάξει, βέβαια ο οδηγός δεν πρέπει να είναι απλά οδηγός, αλλά ταυτόχρονα και δύτης με απαραίτητη στολή και συσκευή οξυγόνου, καθώς μπορεί να συμβεί το αναπάντεχο και να σου κολλήσει το Jeep, δεν θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε που συμβαίνει…

Τζιπ ή ταχύπλοο;

Με πληροφορίες από Motor Trend Channel

 

Advertisements

Related Posts

Γυμναστική στο μπαλκόνι
Γυμναστική στο μπαλκόνι
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
5 τροφές που κατατροπώνουν το λίπος
5 τροφές που κατατροπώνουν το λίπος
Το Discovery Channel παρουσιάζει τον χυμό πορτοκαλιού
Το Discovery Channel παρουσιάζει τον χυμό πορτοκαλιού
Αρέσει σε %d bloggers: