Κυκλοφόρησε και supercar με ενυδρείο

Κυκλοφόρησε και supercar με ενυδρείο!!!

Κυκλοφόρησε και supercar με ενυδρείο: Όταν μιλάμε για supercar το μυαλό μας πάει σε εξωπραγματικές καταστάσεις, οπότε γιατί όχι και supercar με ενυδρείο;

Το Charlotte Roadster από την ιταλική Frangivento είναι ένα πανάκριβο ηλεκτρικό supercar που διαθέτει και ενυδρείο… περί ορέξεως!!!

Το αυτοκίνητο έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον περασμένο Απρίλιο στο Top Marques του Μονακό, αλλά πρόσφατα έκανε άλλη μία εμφάνιση. Ο σχεδιαστής του, Giorgio Pirolo, αναφέρει ότι η πηγή της έμπνευσης του ήταν η Μεσόγειος

Οι επιφάνειες από δέρμα, Alcantara και ξύλο λέγεται πως αναπαριστούν τις αντανακλάσεις του νερού. Οπότε να του κόλλησε και το ενυδρείο… και όλα ταίριαξαν αρμονικά!!! 

Η εταιρεία λέει πως οι δύο επιβάτες θα νιώθουν σαν να κάνουν κατάδυση, χάρη στα δύο «κύματα» που αγκαλιάζουν τα καθίσματα. Τα ψάρια Nemo και Dory κολυμπούν στο ενυδρείο τους, στον πάτο του οποίου υπάρχει ένα μικρό μπουκάλι με τα ονόματα όσων συμμετείχαν στο πρότζεκτ.

Το εσωτερικό είναι υπερπολυτελές, ενώ πολλοί από τους διακόπτες -συμπεριλαμβανομένου του επιλογέα- είναι από ασήμι και φτιάχτηκαν από κοσμηματοποιούς της Πάντοβα. Για την εξωτερική τριγωνική σχεδίαση, πάλι, έμπνευση αποτέλεσε η Σικελία.

Από μηχανολογικής απόψεως τώρα να πούμε ότι η ισχύς του πλήρως ηλεκτρικού Frangivento Charlotte Roadster είναι στους 897 ίππους (660 KW), ενώ διαθέτει μπαταρίες 70 KWh. Η τελική του είναι στα 305 χλμ./ώρα, το βάρος στα 1.500 κιλά, ενώ το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,6 δλ.

Εντάξει την τιμή του ας την αφήσουμε καλύτερα, η σκέψη της και μόνο προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά, άσε που τώρα μεταξύ μας, όποιος θέλει supercar με ενυδρείο ας το πληρώσει και 1,5 εκ. ευρώ

45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: