Το πιο δημοφιλές SUV της ελληνικής αγοράς φρεσκάρεται και αποκτά ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό!!!

Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις οι αλλαγές στην εξωτερική του εικόνα αφορούν την επανασχεδιασμένη μάσκα, τους προβολείς και τους προφυλακτήρες, ενώ είναι εμφανής η προσπάθεια των σχεδιαστών της ιαπωνικής εταιρείας να εναρμονίσουν την εικόνα του με αυτή του ολοκαίνουργιου Micra (δείτε το σχετικό: Πόσο θα κάνει το νέο Nissan MICRA;).

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί πιο ποιοτικά υλικά και πιο χοντρά πίσω κρύσταλλα για καλύτερη ηχομόνωση, έχει αναβαθμιστεί το σύστημα πολυμέσων, ενώ πλέον είναι διαθέσιμο, με επιπλέον χρέωση, το ProPilot.

Έτσι η Nissan είναι η πρώτη φίρμα που εισάγει ένα ημι-αυτόνομο σύστημα, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να στρίβει, να επιταχύνει και να επιβραδύνει το αυτοκίνητο, σε αυτήν την κατηγορία.

Επίσης, ανάμεσα στο πακέτο των προηγμένων συστημάτων περιλαμβάνονται η αυτόνομη πέδηση (Intelligent Emergency Braking), η αναγνώριση πεζών (Pedestrian Recognition), η προειδοποίηση οδηγού σε διασταυρώσεις (Rear Cross Traffic) κ.α.

Η γκάμα των κινητήρων του Qashqai συνεχίζει ως έχει με τη βάση για τα σύνολα βενζίνης να είναι τα 1.200 κυβικά και για αυτά του πετρελαίου τα 1.500. Από κει και πέρα υπάρχουν νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση για χάρη της άνεσης και στο σύστημα διεύθυνσης, για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Related Posts

Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020;
Όλοι θα πληρώσουν για τη ΔΕΗ
Όλοι θα πληρώσουν για τη ΔΕΗ
Κόβουν το ρεύμα στους κακοπληρωτές
Κόβουν το ρεύμα στους κακοπληρωτές
Πως ταράζει ξανά τα νερά η Amazon
Πως ταράζει ξανά τα νερά η Amazon;
Αρέσει σε %d bloggers: