Το Off Road που δεν μασάει πουθενά

Το Off Road που δεν μασάει πουθενά!!!

Το Off Road που δεν μασάει πουθενά!!! Ποιος είναι το off road θηρίο από την Ρωσία που δεν μασάει και κυρίως δεν κολλάει πουθενά;;;

Υπάρχει ανάμεσά μας ένα ντιζελοκίνητο 4Χ4 κτήνος 9 θέσεων κατασκευασμένο με τον τρόπο που φαίνεται να ξέρουν καλά αποκλειστικά στη Ρωσία, τη χώρα που μας χάρισε και το επίσης τρομακτικό θηρίο Avtoros Shaman! Αυτή τη φορά η κουβέντα γίνεται για το σκληροτράχηλο Technoimpulse Rocket Z που κάνει σίγουρα την διαφορά.

Με μήκος που δεν ξεπερνά αυτό ενός Land Rover Discovery, οι Ρώσοι κατάφεραν να στριμώξουν άλλες δυο θέσεις εντός του και να το κάνουν ακόμα πιο μάχιμο στις off-road διαδρομές.

Με μόνιμη τετρακίνηση φυσικά και μπλοκέ διαφορικό, δεν κατεβαίνεις απλώς βουνά και λαγκάδια, αλλά καταπίνεις ουσιαστικά κάθε πείσμα του φυσικού τοπίου. Το Rocket Z τροφοδοτείται με κινητήρα Hyundai που αποδίδει 82 άλογα, αν και υπάρχει και η βελτιωμένη μηχανικά έκδοση των 99 αλόγων. Είναι αυτό που λέμε… λίγα και καλά!!! Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του Technoimpulse Rocket Z

Η ταχύτητα άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο, καθώς εκεί που σε πάει ο κολοσσός δεν πας ούτως ή άλλως ποτέ γρήγορα. Ούτε και θα αναγκαστείς να τρέξεις για να προλάβεις κάποιον, καθώς κανείς άλλος δεν θα φτάσει εκεί. Αυτή είναι η τρομακτική μοναξιά του θηρίου των 75.000 ευρώ.

Όσο για την έλλειψη κτηνώδους δύναμης, ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με την κατάφωρη έλλειψης οποιασδήποτε πολυτέλειας. Το ολότελα σπαρτιάτικο εσωτερικό στριμώχνει 8 επιβάτες στα άβολα καθίσματά του, αφήνοντας τον οδηγό μόνο εκεί μπροστά να παλεύει με τις ιδιοτροπίες του περιβάλλοντος.

Κι αυτό γιατί οι ανέσεις δεν χρειάζονται εκεί που πάει το Rocket Z. Το μόνο που χρειάζεται είναι η υπόσχεση πως δεν θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού… κυριολεκτικά όμως…

Σε περίπτωση πάντως που σας ενδιαφέρει ίσως κάτι ακόμα πιο extreme μπορείτε να δείτε και το: Το απόλυτο όχημα για τον χιονιά!!!

Δείτε την πατέντα για extreme καταστάσεις στα χιόνια!!!

Advertisements

Related Posts

Σήμερα ήταν της Blue Monday
Σήμερα ήταν της Blue Monday!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Σελήνη συρρικνώνεται και σείεται
Η Σελήνη συρρικνώνεται και σείεται
Ο πιο πλούσιος όλων των εποχών
Ο πιο πλούσιος όλων των εποχών
Αρέσει σε %d bloggers: