Το Golden Steering Wheel στο νέο Mazda CX-30

Το Golden Steering Wheel στο νέο Mazda CX-30

Το Golden Steering Wheel στο νέο Mazda CX-30: Το Mazda CX-30 κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 58 μοντέλα με το Golden Steering Wheel για το 2019

Το Mazda CX-30 είναι ο νικητής του βραβείου «Golden Steering Wheel» για το 2019, επικρατώντας των ανταγωνιστών του στην κατηγορία SUV/crossover για οχήματα με μήκος έως 4,4 μέτρα. Το μικρομεσαίο SUV κερδίζει έτσι το πρώτο του βραβείο σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς επιλογής αναγνωστών της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Golden Steering Wheel στο νέο Mazda CX-30

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Mazda Motor Europe, Yasuhiro Aoyama σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Βερολίνο. Πρόκειται για το 5ο βραβείο του θεσμού Golden Steering Wheel που κατακτά μέχρι σήμερα η Mazda: Το Mazda 323 το 1985 και το 1989, το Mazda 626 το 1992, και το Mazda2 το 2014.

Εκτός από συγκεκριμένο βραβείο, η Mazda «γιορτάζει» επίσης και για τον νέο κινητήρα Skyactiv-X αλλά και για το Mazda3, που βρέθηκαν ανάμεσα στα τρία πρώτα στις κατηγορίες της καινοτομίας και των μικρομεσαίων οχημάτων αντίστοιχα.

Ο διαγωνισμός «Golden Steering Wheel», που πραγματοποιήθηκε για 43η χρονιά, βραβεύει κάθε χρόνο τις καλύτερες καινοτομίες στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι αναγνώστες της εφημερίδας Bild am Sonntag και του περιοδικού Auto Bild, επιλέγουν το καλύτερο από 7 κατηγορίες ανάμεσα από 58 υποψήφια μοντέλα, και ψηφίζουν επίσης για το «Πιο όμορφο αυτοκίνητο» και την «καινοτομία της χρονιάς». Τα μοντέλα που καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία, οδηγούνται στην πίστα του Lausitzring τον Οκτώβριο.

Το Mazda CX-30 κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 58 μοντέλα με το Golden Steering Wheel για το 2019

Η επιτροπή που αποτελούνταν από 14 οδηγούς αγώνων και ειδικούς του χώρου επέλεξε το Mazda CX-30 μπροστά από το Volkswagen T-Cross και το Range Rover Evoque.

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι η μόνη λύση

Advertisements

Related Posts

Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Έρχονται ηλεκτρονικές κλήσεις για παραβάσεις ΚΟΚ
Έρχονται ηλεκτρονικές κλήσεις για παραβάσεις ΚΟΚ
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;
Αρέσει σε %d bloggers: