Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020

Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020

Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020: Το νέο Nissan Dayz είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020» σύμφωνα με την RCJ

Το νέο Nissan Dayz είναι το «Car of the Year» για την χρονιά του 2020 σύμφωνα με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Automotive Researcher’s and Journalists’ Conference of Japan (RJC).

Επιπλέον, το ProPILOT 2.0, το ολοκαίνουριο προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού που πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο Skyline, κέρδισε το βραβείο «Technology of the Year» του RJC.

Με τη διάκριση του Nissan Dayz, ως Αυτοκινήτου της Χρονιάς, η επιτροπή βραβείων του RJC δήλωσε:

«Το ολοκαίνουργιο Dayz άλλαξε την τυπική αντίληψη για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας kei. Η νέα πλατφόρμα, ο κινητήρας και το σύστημα συνεχούς μεταβολής σχέσεων μετάδοσης Xtronic, βελτιώνουν σημαντικά την ισχύ, τις επιδόσεις και την απόδοση καύσιμου, με το αυτοκίνητο να διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα και αντίστοιχα χώρο αποσκευών. Και ακόμα καλύτερα, το μοντέλο είναι το πρώτο kei αυτοκίνητο που προσφέρει το σύστημα ProPILOT και το προηγμένο αυτόματο σύστημα αναφοράς ατυχημάτων “SOS call”».

Για την απονομή του βραβείου Τεχνολογίας της Χρονιάς στο ProPILOT 2.0, η επιτροπή δήλωσε:

«Το ProPILOT 2.0 προσφέρει στους αγοραστές μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το νέο σύστημα ProPILOT 2.0 επιτρέπει την οδήγηση κατά τη διάρκεια της πορείας σε μια συγκεκριμένη λωρίδα. Όταν το όχημα προσεγγίζει μια παράκαμψη, ή όταν είναι εφικτή η προσπέραση ενός πιο αργού οχήματος, το σύστημα κρίνει τον κατάλληλο χρονισμό της προσπέρασης, με βάση τις πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης και τους αισθητήρες 360 μοιρών. Ο οδηγός λαμβάνει διαισθητική ακουστική και οπτική καθοδήγηση και καλείται να θέσει και τα δύο χέρια στο τιμόνι και να επιβεβαιώσει την έναρξη αυτών των λειτουργιών, με ένα διακόπτη».

Εξοικονόμηση ενέργειας από τα Nissan LEAF

Advertisements

Related Posts

Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Ο Τραμπ απειλεί όσους συνεργάζονται με Huawei
Ο Τραμπ απειλεί όσους συνεργάζονται με Huawei
Συνεχίζει ο πόλεμος στην Huawei
Συνεχίζει ο πόλεμος στην Huawei
Αρέσει σε %d bloggers: