Στέλνετε sms ενώ οδηγείτε;

Στέλνετε sms ενώ οδηγείτε; Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και μην ξαναστείλετε μήνυμα όταν οδηγείτε…

Οι περισσότεροι από μας δεν έχουν αποφύγει – έστω και μία και μοναδική φορά – να αντισταθούν στο πειρασμό να απαντήσουν σ’ ένα sms που λαμβάνουν στο κινητό τους.

Έστω και μία φορά, όμως, αρκεί να γίνει το μοιραίο λάθος, το οποίο κανείς δεν πιστεύει ότι θα συμβεί στον ίδιο. Όμως, δυστυχώς συμβαίνει….

Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με τους επαγγελματίες οδηγούς που βρίσκονται τις περισσότερες ώρες στο τιμόνι και πολλές φορές αισθάνονται την ανάγκη να επικοινωνήσουν.

Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να συνειδητοποιήσει κανείς ότι η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι.

Και η επόμενη φορά, μπορεί να είναι η τελευταία κι αυτή που θα αποβεί μοιραία. Όχι μόνο γι’ αυτόν που κάνει την ανοησία, αλλά και για τον αθώο άτυχο οδηγό κάποιου άλλου αυτοκινήτου που διέρχεται.

Στην περίπτωση του συγκλονιστικού βίντεο που θα δείτε, η άτυχη ανυποψίαστη οδηγός που συγκρούεται μετωπικά με το αυτοκίνητο μιας νεαρής κοπέλας που στέλνει μηνύματα στο κινητό της, έχει μέσα στο αμάξι της τα δύο της παιδιά.

Δείτε το βίντεο που δείχνει με ωμό τρόπο ένα μοιραίο δυστύχημα και αλλάξτε μια για πάντα αυτή την επικίνδυνη και θανατηφόρα συνήθεια του texting κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Παράνομη η οδήγηση σε λίγα χρόνια;

 

Advertisements

Related Posts

Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Ποιοι είναι οι 10 ιατρικοί μύθοι που πιστεύουμε
Ποιοι είναι οι 10 ιατρικοί μύθοι που πιστεύουμε;
Το μεγάλο deal που αλλάζει την αυτοκινητοβιομηχανία
Το μεγάλο deal που αλλάζει την αυτοκινητοβιομηχανία
Εργασιακά δικαιώματα και στα ρομπότ
Εργασιακά δικαιώματα και στα ρομπότ;
Αρέσει σε %d bloggers: