Σχεδιάζουν κίνητρα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σχεδιάζουν κίνητρα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σχεδιάζουν κίνητρα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τι λένε για τα κίνητρα ηλεκτρικών αυτοκινήτων χαμηλών εκπομπών οι εισαγωγείς;

Την κατάσταση όσον αφορά στα κίνητρα στην αγορά και χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ξεκαθαρίζει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ).

Έναντι της δημοσιότητας, τονίζει σε ανακοίνωση του, για κίνητρα στην αγορά και χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο να σημειωθούν τα εξής:

  • Κίνητρα στην αγορά και στη χρήση αναμένεται να προσφερθούν μόνο στα αυτοκίνητα χαμηλών εκπομπών, άρα μόνο στα ηλεκτρικά, επαναφορτιζόμενα.
  • Δεν αξιολογούνται μέτρα απόσυρσης και δεν σχεδιάζονται κίνητρα αγοράς για τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων (βενζίνης ή πετρελαίου).

Παράλληλα, η πολιτεία ενδέχεται να αφαιρέσει ορισμένες προσαυξήσεις στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να εισαχθούν οχήματα σχετικά πιο καινούρια, όμως παράλληλα θα θέσει αυστηρούς κανόνες για την προστασία του καταναλωτή και την πάταξη της λαθρεμπορίας (διασταυρώσεις ΦΠΑ κλπ).

Ακριβή και με δυσλειτουργίες η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα

Η έλλειψη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η μικρή αυτονομία της μπαταρίας τους αλλά και το ύψος του κόστους αγοράς τους είναι τα κυριότερα προβλήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας οχημάτων στη χώρα μας.

Τι παίζει με την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα;

Τι παίζει με την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; Ακριβή και με δυσλειτουργίες η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι η μόνη λύση…

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι η μόνη λύση σύμφωνα με την Mazda η οποία τονίζει ότι τα αυτοκίνητα «μηδενικών ρύπων» έχουν υπερεκτιμηθεί!!!
Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πότε καταβάλλονται συντάξεις και επιδόματα Μαρτίου
Πότε καταβάλλονται συντάξεις και επιδόματα Μαρτίου;
Ζημιές για την Airbus το 2019
Ζημιές για την Airbus το 2019
Οι θερμίδες της Τσικνοπέμπτης
Οι θερμίδες της Τσικνοπέμπτης
Τι γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη
Τι γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη;
Αρέσει σε %d bloggers: