Πόσα κυβικά τον έχεις; Ο λόγος για τον κινητήρα, που όσο περισσότερους κυλίνδρους τόσο περισσότερο εντυπωσιάζει τα γυναικεία πλήθη…

Καλά το ότι τα γρήγορα, σπορ, ακριβά και φυσικά πολυτελή αυτοκίνητα εντυπωσιάζουν μεγάλο αριθμό γυναικών το γνωρίζαμε χρόνια τώρα…

Μάλιστα, πιστεύαμε πως οι λόγοι που συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν ήταν το design, οι τρομακτικές επιδόσεις και ούτε φυσικά οι νέες τεχνολογίες που μπορεί να συνοδεύουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Απλά μια γυναίκα πιστεύαμε μέχρι χθες πως μπορεί να εντυπωσιαστεί από ένα supercar λόγω του ιδιοκτήτη του και δεν αναφερόμαστε φυσικά στην ομορφιά του ιδιοκτήτη ως τον πραγματικό λόγο που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά στα “λεπτά” αισθήματα του.

Σίγουρα θα είχε περάσει αυτή η σκέψη και από εσάς όταν έφτασε εκείνη η στιγμή να αναρωτηθείτε για κάτι τέτοιο, ίσως και να είχατε βιώσει μια τέτοια εμπειρία όταν πριν από μερικά χρόνια χάσατε την σούπερ-σέξυ κοπέλα σας από τον κολλητό σας με την Porsche

Όλα αυτά τα πιστεύαμε μέχρι χθες, γιατί χθες απλά έπεσε στα χέρια μας μια έρευνα που πραγματοποίησαν Βρετανοί ερευνητές και μαζί με την έρευνα γκρεμίστηκαν όλες οι κακές σκέψεις για το αντίθετο και αδύναμο φύλο.

Ο πραγματικός λόγος που μια γυναίκα εντυπωσιάζεται από ένα supercar είναι ο θόρυβος του κινητήρα του…

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την έρευνα ο πραγματικός λόγος που μια γυναίκα εντυπωσιάζεται από ένα supercar είναι ο θόρυβος του κινητήρα του.

Ο βραχνός ήχος του κινητήρα δημιουργεί μια αντίδραση στον υποθάλαμο της γυναίκας με αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, ορμόνης που πυροδοτεί την σεξουαλική διέγερση, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της έρευνας, David Moxon.

Αν έχετε λιγότερους από έξι κυλίνδρους στον κινητήρα σας, απλά θα το εκλάβει ως φασαρία…

Βέβαια, τέτοιοι ήχοι παράγονται από αυτοκίνητα που πέρα από τα σηματάκια της Ferrari, Porsche, Lamborghini φέρουν και πολλούς κυλίνδρους, οπότε μην δοκιμάσετε να πατήσετε τέρμα το γκάζι μήπως πετύχετε ίδιους θορύβους με το δικό σας αυτοκίνητο για να την εντυπωσιάσετε.

Αν έχετε λιγότερους από έξι κυλίνδρους στον κινητήρα σας, απλά θα το εκλάβει ως φασαρία

Τι κομπλιμέντο θέλουν οι γυναίκες;

main photo credits: awrangler© 123RF.com

Advertisements

Related Posts

Έκανε επάγγελμα τις αισθησιακές φωτογραφίες
Έκανε επάγγελμα τις αισθησιακές φωτογραφίες
Έχασε τον λογαριασμό από το πολύ σεξ
Έχασε τον λογαριασμό από το πολύ σεξ
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: