Ποιο τζιπ είναι το 4x4 της Χρονιάς

Ποιο τζιπ είναι το 4×4 της Χρονιάς;

Ποιο τζιπ είναι το 4×4 της Χρονιάς; Τον τίτλο του «4×4 της Χρονιάς» από το γαλλικό περιοδικό «4×4» κατέκτησε η νέα γενιά του Jeep Wrangler

Τον τίτλο του «4×4 της Χρονιάς» από το γαλλικό περιοδικό «4×4» κατέκτησε η νέα γενιά του Jeep Wrangler, με το εν λόγω μοντέλο να αποτελεί το έκτο του κατασκευαστή που κερδίζει τη σχετική διάκριση. Το βραβείο απονέμεται από το γαλλικό περιοδικό από το 1985 κι έπειτα και εκτός από την αξιολόγηση στον δρόμο, οι κριτές αξιολογούν τα οχήματα μέσω πολύ σκληρών δοκιμασιών.

Πριν από το Wrangler, η Jeep είχε κερδίσει στο παρελθόν τον τίτλο με τα Jeep Cherokee XJ (1986), Jeep Cherokee XJ με τον κινητήρα βενζίνης των 4,0 λίτρων (1989), Jeep Grand Cherokee ZJ (1994), Jeep Wrangler JK (2008) και Jeep Renegade (2015).

Ποιο τζιπ είναι το 4×4 της Χρονιάς; Τον τίτλο του «4×4 της Χρονιάς» από το γαλλικό περιοδικό «4×4» κατέκτησε η νέα γενιά του Jeep Wrangler

Το Wrangler διαθέτει προηγμένα συστήματα τετρακίνησης (Command-Trac και Rock-Trac), ηλεκτρονικό κλείδωμα των εμπρός και πίσω διαφορικών, μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, προστατευτικές ποδιές και ηλεκτρονική αποσύνδεση της αντιστρεπτικής ράβδου.

Η γκάμα των κινητήρων έχει εμπλουτιστεί με τον diesel 2,2 λίτρων, απόδοσης 200 ίππων και της βενζίνης 2,0 λίτρων, ισχύος 270. Αμφότερα τα μοτέρ συνδυάζονται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, που προσφέρει οικονομία καύσιμου και αντοχή στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Δαμάζουν και την έρημο τα off road της Nissan

Related Posts

Πως οι κοινωνικές δράσεις εξαφανίζουν στρες και άνοια
Πως οι κοινωνικές δράσεις εξαφανίζουν στρες και άνοια;
Τι κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης
Τι κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωταθλητές κόσμου στο άγχος οι Έλληνες
Πρωταθλητές κόσμου στο άγχος οι Έλληνες
Αρέσει σε %d bloggers: