Οι γυναίκες είναι καλύτεροι οδηγοί!!!

Οι γυναίκες είναι καλύτεροι οδηγοί από τους άνδρες, λένε Αυστραλοί ειδικοί

Αυστραλοί ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες οδηγοί από τους άνδρες, που το «παίζουν» αυθεντίες στο τιμόνι. Οδηγούν με περισσότερη υπομονή, προσοχή και ασφάλεια και μπορείς να εμπιστευτείς περισσότερο τη ζωή σου στα χέρια τους. Και δεν είναι μόνο οι ειδικοί που το λένε.

Το ίδιο επιβεβαιώνουν και οι στατιστικές, οι οποίες συνήθως δεν κάνουν λάθος. Σύμφωνα λοιπόν με την αυστραλιανή αστυνομία και τους ειδικούς, που ασχολούνται με θέματα συγκοινωνιών και ασφάλειας στους δρόμους, οι γυναίκες είναι καλύτεροι οδηγοί από τους άνδρες, οι οποίοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραβούν το όριο ταχύτητας, να εμπλακούν σε κάποιο τροχαίο ή να χάσουν τη ζωή τους στο δρόμο.

Από τις πιο απλές απαιτήσεις οδήγησης, όπως είναι το παρκάρισμα, έως τις πιο πολύπλοκες, όπως το να οδηγεί κάποιος μέσα σε πυκνή κυκλοφορία σε ώρα αιχμής. Οι γυναίκες απέδειξαν ότι έχουν περισσότερες δεξιότητες και οδηγούν με ασφάλεια.

Ακόμα πιο εύγλωττες είναι οι στατιστικές οι οποίες και δεν αφήνουν περιθώρια να αμφισβητήσει κανείς την κυριαρχία των γυναικών στην οδήγηση.

Μάλιστα σε ένα διάστημα 12 μηνών, ο αριθμός των εμπλεκομένων ανδρών σε θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι τετραπλάσιος από τον αντίστοιχο των γυναικών.

Σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το τμήμα οδικής ασφάλειας του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες είτε οδηγούν είτε είναι επιβάτες, είτε οδηγούν μοτοσικλέτα ή περπατάνε στο δρόμο έχουν 1,7 περισσότερες πιθανότητες από τις γυναίκες να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στο δρόμο.

Αναφερόμενος στο θέμα ο επικεφαλής της πιο πάνω έρευνας, καθηγητής Ραφαέλ Κρζεμπιέτα, είπε ότι όπως και να δει κανείς τα στατιστικά στοιχεία, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι άνδρες είναι πιο επικίνδυνοι πίσω από το τιμόνι, γιατί συνήθως το διακινδυνεύουν περισσότερο από τις γυναίκες.

Τέλος, τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι οι άνδρες οδηγοί της Πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας ευθύνονται για το 72% όλων των τροχαίων παραβάσεων στη γειτονική Πολιτεία

Ορίστε δεν τα λέμε μόνο εμείς, τα αποδεικνύουν και οι έρευνες ότι είμαστε καλύτεροι οδηγοί εμείς οι γυναίκες και καλά θα κάνετε να το εμπεδώσετε και εσείς οι δήθεν αυθεντίες του τιμονιού γιατί πολύ απλά σας θέλουμε ζωντανούς και δίπλα μας…

Related Posts

Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Οι γυναίκες με λιγότερα δικαιώματα
Οι γυναίκες με λιγότερα δικαιώματα
Χάρτης ισότητας των φύλων στην ΕΕ
Χάρτης ισότητας των φύλων στην ΕΕ
Τα επαγγέλματα που οδηγούν σε διαζύγιο
Τα επαγγέλματα που οδηγούν σε διαζύγιο
Αρέσει σε %d bloggers: