Ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ έκανε το Land Rover του… κουζίνα!!!

Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ έχει στην κατοχή του ένα μοναδικό Land Rover Discovery, το λες και κουζίνα, δείτε photos-video…

Τον σεφ Τζέιμι Όλιβερ, φανταζόμαστε πως δεν υπάρχει κάποιος να μην τον γνωρίζει, σωστά;

Ε λοιπόν ο διάσημος αυτός σεφ σκέφτηκε ότι θα τον βόλευε να έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο ακριβώς για εκείνον και έτσι ζήτησε από τη Land Rover ένα ειδικά διαμορφωμένο Discovery, με τη φίρμα να αποδέχεται την πρόκληση, άλλωστε, μια τέτοια “δημιουργία” θα ήταν μια ακόμα πολύ καλή διαφήμιση για την συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία.

Η κατασκευή λοιπόν της… κινητής κουζίνας, για να μπορεί ο διάσημος σεφ να μαγειρεύει σε κάθε γωνιά της γης, ανατέθηκε στο ειδικό τμήμα της Jaguar Land Rover με το όνομα SVO (Special Vehicle Operations).

Κάθε εξάρτημα του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού του αυτοκινήτου αξιοποιείται ως μαγειρικό σκεύος και έχουν υιοθετηθεί πολλές και έξυπνες λύσεις ώστε ο Όλιβερ να έχει στη διάθεσή του ο,τι μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο για να διαπιστώσετε τη φοβερή δουλειά των μηχανικών της JLR, οι οποίοι κατασκεύασαν ένα μοναδικό Discovery, ώστε να ικανοποιηθεί η παραγγελία του διάσημου σεφ.

Related Posts

Γιατί τα παιδιά στην Ολλανδία είναι τα πιο ευτυχισμένα του κόσμου;
Η καθημερινότητα των μπαμπάδων στη Σουηδία!
Drone καταγράφει τίγρεις στα χιόνια της Σιβηρίας
Το… παγωμένο χωριό!!!