Με τέρμα γκάζι η Tesla!!! Νέο ρεκόρ σε παραδόσεις και παραγωγή για το 3ο τρίμηνο από την Tesla

Η Tesla ανακοίνωσε τους αριθμούς της για παραδόσεις και παραγωγή κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019 και δείχνει να συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία, αφού πέτυχε νέα ρεκόρ και στους δύο δείκτες.

Πριν λίγες ημέρες ο CEO, Elon Musk, απευθυνόμενος στους υπαλλήλους ανέφερε πως υπήρχε πιθανότητα η εταιρεία να πετύχει τον στόχο των 100.000 παραδόσεων για το τρίτο τρίμηνο.

Με ρεκόρ παραδόσεων τα 97.000 οχήματα η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ των 95.200 οχημάτων του δεύτερου τριμήνου, χάνοντας ωστόσο, για λίγες χιλιάδες, τον στόχο που είχε θέσει για τις 100.000 παραδόσεις. Από τις 97.000, οι 79.600 ήταν Model 3 και τα υπόλοιπα 17.400 Model S & X.

Η εταιρεία πέτυχε μάλιστα και νέο ρεκόρ στην παραγωγή με 96.155 αντίτυπα, με τις 79.837 εξ αυτών να είναι Model 3. Έτσι, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ξεπέρασε κατά πολύ την παραγωγή-ρεκόρ του δευτέρου τριμήνου των 87.048 αντιτύπων.

Η συγκεκριμένη μικρή απόκλιση από τον στόχο παραδόσεων οδήγησε την μετοχή της εταιρείας σε πτώση 5% κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Εκτός των παραδόσεων και της παραγωγής, η Tesla έχει και ρεκόρ παραγγελιών. Σε email του Elon Musk προς τους υπαλλήλους, γίνεται λόγος για 110.000 καθαρές παραγγελίες κατά το 3ο τρίμηνο.

Στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης η Tesla

info: energos.gr

Related Posts

Ετοιμάζονται τα βενζινάδικα για εναλλακτικά καύσιμα
Ετοιμάζονται τα βενζινάδικα για εναλλακτικά καύσιμα
Τι να προσέχετε αν έχετε smart TV
Τι να προσέχετε αν έχετε smart TV;
Περισσότερα data για όλους
Περισσότερα data για όλους
Και αν το internet σταματήσει για μια μέρα
Και αν το internet σταματήσει για μια μέρα;
Αρέσει σε %d bloggers: