Κορυφαία ελαστικά παντός καιρού της Goodyear

Kορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν ελαστικά Goodyear στην κατηγορία ελαστικών παντός καιρού!!!

Ως αποτελέσματα 40 ετών έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα των ελαστικών παντός καιρού, το νεότερο και πολυβραβευμένο ελαστικό της κατηγορίας το Vector 4Seasons Gen-2 συνεχίζει να λαμβάνει εγκρίσεις / επικυρώσεις από ηγετικές μάρκες αυτοκινήτων.

Έχοντας εξασφαλίσει πάνω από 54 εγκρίσεις-επικυρώσεις σε 27 πλατφόρμες 10 κατασκευαστών εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης όπως οι Audi, Citroen, Fiat, Ford, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart και Volkswagen.

Από τα μέσα της δεκαετίας του ’70, η Goodyear κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ελαστικών παντός καιρού που σήμερα αντιπροσωπεύει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της βιομηχανίας ελαστικών.

Οι οδηγοί αναζητούν όλο και περισσότερο αξιόπιστα ελαστικά που προσφέρουν εξαιρετική επίδοση και αξιοπιστία σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες εντός του έτους.

Η υψηλή ποιότητα και η επίδοση των Vector 4Seasons Gen-2 έχει αναγνωριστεί από ανεξάρτητες δοκιμές για ελαστικά παντός καιρού που διενεργούνται από καταξιωμένα ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου όπως το Auto-Bild, το Auto Express και το Auto Motor und Sport.

Το ελαστικό έχει διακριθεί για το εξαιρετικό του κράτημα σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, την πολύ καλή ικανότητα χειρισμού σε χιόνι και την άριστη αντίσταση κύλισης.

«Είμαστε περήφανοι που διαπιστώνουμε ότι για τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων το Vector 4Season Gen-2 είναι μία επιλογή υψηλής ποιότητας, αναφορικά με τα ελαστικά παντός καιρού, τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος OE Consumer EMEA.

«Τα ελαστικά παντός καιρού γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και η προηγμένη τεχνολογία και κατασκευή των Vector 4Season Gen-2 της Goodyear προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε εκείνους τους οδηγούς που θέλουν το αυτοκίνητό τους να διαθέτει ελαστικά για όλες τις εποχές του χρόνου»… 

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Σελήνη συρρικνώνεται και σείεται
Η Σελήνη συρρικνώνεται και σείεται
Ο πιο πλούσιος όλων των εποχών
Ο πιο πλούσιος όλων των εποχών
Ποιος είναι ο πλουσιότερος στον κόσμο
Ποιος είναι ο πλουσιότερος στον κόσμο;
Αρέσει σε %d bloggers: