Και Porsche για υπηρεσίες car sharing

Και Porsche για υπηρεσίες car sharing

Και Porsche για υπηρεσίες car sharing: Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενες να οδηγήσεις συμμετέχοντας σε υπηρεσία κοινής χρήσης οχημάτων (car sharing), είναι μια Porsche Panamera 4 E-Hybrid 462 ίππων… στην Βρετανία γίνεται όμως και αυτό!!!

Η βρετανική υπηρεσία κοινής χρήσης οχημάτων Zipcar, σε συνεργασία με την Porsche, πραγματοποίησε ένα διαγωνισμό για το μέλλον της αυτοκίνησης, με ένα πολύ σπάνιο δώρο για ένα από τους συμμετέχοντες συνδρομητές της, που σίγουρα θα το θυμάται για πάντα.

Μια ολόκληρη μέρα οδήγησης της εντυπωσιακής τετράθυρης Porsche Panamera4 E-Hybrid, σε συνδυασμό με ξενάγηση στο κέντρο ασφαλούς οδήγησης της Porsche και οδήγηση στην πίστα του Σίλβερστοουν, είναι σίγουρα κάτι που κάθε λάτρης του αυτοκινήτου ονειρεύεται.

Χωρίς θόρυβο και ρύπους χάρη στο υβριδικό σύστημα κίνησής της μέσα στην πόλη, η Porsche Panamera 4 E-Hybrid μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις ακόμα και στην πίστα, παρά τον εντυπωσιακά πολυτελή της χαρακτήρα.

Ως γνήσια Porsche, μόλις επιλεγεί το πρόγραμμα οδήγησης power, όλα συμβάλλουν ώστε τίποτα να μην μπαίνει ανάμεσα στον οδηγό και στο αυτοκίνητο. Παρότι εξαιρετικά οικολογική, με κατανάλωση μικτού κύκλου οδήγησης 2,5 λίτρα/100 χλμ.!!!, αυτή η Panamera μπορεί να πιάσει τα 100 χλμ από στάση σε μόλις 4,6 δλ., ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 278 χλμ./ώρα.

Αυτό ακριβώς είναι το «θαύμα» της τεχνολογίας του μέλλοντος που έμελλε να ζήσει ο τυχερός συνδρομητής της Zipcar: τη μεταμόρφωση ενός αυτοκινήτου από πειθήνιο ηλεκτρικό σύντροφο αστικών μετακινήσεων, σε ατίθασο αγωνιστικό αυτοκίνητο στην πίστα.

Και Porsche για υπηρεσίες car sharing

Οι Γερμανοί έχουν ξενερώσει με τα ΙΧ τους

Related Posts

Θέλουν διάλειμμα για σεξ στην δουλειά
Θέλουν διάλειμμα για σεξ στην δουλειά
Περισσότερη δουλειά για μικρότερες συντάξεις
Περισσότερη δουλειά για μικρότερες συντάξεις
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: