Η νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC της KTM

Η νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC της KTM

Η νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC της KTM: Ποια είναι τα νέα καλούδια της KTM για τους απανταχού λάτρεις των enduro;

Τις νέες 150 EXC TPI (πληροί τα πρότυπα Euro 4), δίχρονες 250 EXC TPI, 300 EXC TPI και τετράχρονες 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC-F, 500 EXC-F μοτοσικλέτες της λανσάρισε η ΚΤΜ.

Τα εν λόγω enduro όπλα της αυστριακής εταιρείας διαθέτουν νέους και αποδοτικούς κινητήρες, αναβαθμισμένο σκελετό με βελτιωμένη WP XPLOR ανάρτηση, επίσης βελτιωμένο σκελετό, νέα σχεδιασμό, νέο φίλτρο αέρα, νέο σύστημα ψύξης και νέο σύστημα εξαγωγής.

Σε συνδυασμό με το τιμόνι Neken, τα φρένα της Brembo, τους αναβατήρες τύπου No-Dirt, τα μουαγιέ CNC και τις ζάντες Giant στον βασικό εξοπλισμό, οι νέες μοτοσικλέτες υπόσχονται έντονες συγκινήσεις.

Από εκεί και πέρα, οι εκδόσεις 6 Days της εταιρείας, προσφέρουν διάφορα εξαρτήματα της ΚΤΜ PowerParts, τα οποία δεν υπάρχουν στον στάνταρ εξοπλισμό των EXC.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία ανακοινώνει το λανσάρισμα της KTM 300 EXC TPI Erzberg Rodeo, μιας περιορισμένης έκδοσης 500 μονάδων, προκειμένου να τιμηθούν τα 25 χρόνια του διάσημου event της εταιρείας. Με τα εξαρτήματα «Ready to Race» και με αποκλειστική σχεδίαση, το ταξίδι γίνεται πιο extreme.

Δεν αρκεί όμως μόνο η νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC της KTM… θα πρέπει να είσαι και σωστά ντυμένος για να καβαλάς τέτοια εργαλεια και η αυστριακή φίρμα έχει την λύση και για αυτό το… “πρόβλημα”!!!

Με τη συλλογή KTM PowerWear λοιπόν οι αναβάτες έχουν στη διάθεσή τους μια πλούσια γκάμα εξοπλισμού και ρουχισμού, για ένα ασφαλέστερο ταξίδι. Διότι δεν είναι μόνο το κράνος απαραίτητο αλλά και ο υπόλοιπος ρουχισμός – εξοπλισμός…

KTM Drifting on Ice

Rok Bagoros dancing KTM 690 Duke

Advertisements

Related Posts

Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Η πιο σέξι μαθηματικός
Η πιο σέξι μαθηματικός!!!
Η πιο ερωτική χώρα στον κόσμο
Η πιο ερωτική χώρα στον κόσμο
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
Αρέσει σε %d bloggers: