Απαγόρευση πετρελαιοκίνητων μετά το 2020

Η Μέρκελ… “μαλώνει” την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για το dieselgate

Κάλεσμα Μέρκελ στην αυτοκινητοβιομηχανία να «καθαρίσει» τα λάθη από το σκάνδαλο των ντίζελ για χάρη των εργαζόμενων

Κάλεσμα στην γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία απηύθυνε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ να “καθαρίσει” τα λάθη του παρελθόντος για χάρη των εργαζόμενων, αναφερόμενη στο σκάνδαλο των ντίζελ που προκάλεσε σάλο σε παγκόσμια κλίμακα.

Ειδικότερα, η Μέρκελ κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης την Πέμπτη, δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό και η βιομηχανία πρέπει να κάνει τα πάντα για να την επανακτήσει, εξασφαλίζοντας το δικό της συμφέρον και αυτό των εργαζομένων της γερμανικής βιομηχανίας».

Σημείωσε ότι το σκάνδαλο για τις εκπομπές αερίων της Volkswagen έγινε γνωστό πριν από δύο χρόνια, αμέσως μετά την έναρξη της ίδιας Έκθεσης Αυτοκινήτου, προσθέτοντας ότι από τότε ο κλάδος αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις, όπως τις προτάσεις της Κίνας για την απαγόρευση των βενζινοκινητήρων.

Προέβλεψε ότι τα αυτοκίνητα με καύσιμα θα εξακολουθήσουν να είναι αναγκαία για δεκαετίες καθώς η ζήτηση αυξάνεται σε πολλά μέρη του κόσμου, τη στιγμή που οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν παράλληλα βήματα για την ανάπτυξη νέων ηλεκτρικών μοντέλων.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Γυναίκα: Νέα Χειμερινά ρούχα 2020
Γυναίκα: Νέα Χειμερινά ρούχα 2020
Έξυπνοι τρόποι για να φορέσεις ένα πουλόβερ
Έξυπνοι τρόποι για να φορέσεις ένα πουλόβερ
Ο λιγότερο ευτυχισμένος λαός της Ευρώπης
Ο λιγότερο ευτυχισμένος λαός της Ευρώπης
Τι προσέχουμε όταν παραλαμβάνουμε πετρέλαιο
Τι προσέχουμε όταν παραλαμβάνουμε πετρέλαιο;
Αρέσει σε %d bloggers: