Ενοικίαση δικύκλων ή παλιοσίδερων

Ενοικίαση δικύκλων ή παλιοσίδερων;

Ενοικίαση δικύκλων ή παλιοσίδερων; Ενοικίαση μοτοσικλετών στις διακοπές: παλιοσίδερα πάνω σε ρόδες!!! Τι λέει έρευνα της ADAC;

Μια στις δύο επιχειρήσεις ενοικιάσεως μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, βαθμολογήθηκαν με 5 (σε κλίμακα 1- 6, με άριστα το 1), σε έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό «Motorwelt» της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Γερμανίας (ADAC) και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στη Γαλλία και, συνολικά, ένα στα πέντε καταστήματα δεν πέρασαν τα σχετικά τεστ.

Ενδεικτικός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ «Ενοικίαση μοτοσικλετών στις διακοπές: παλιοσίδερα πάνω σε ρόδες»,στο οποίο γίνεται λόγος για «χαοτική κατάσταση», όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις τεχνικής φύσης, αλλά και σχετικά με τα μισθωτήρια συμβόλαια, τις ασφαλιστικές καλύψεις, ακόμη και την παροχή κράνους μαζί με το δίκυκλο.

Από τα 62 καταστήματα που ελέγχθηκαν στις πέντε χώρες που πραγματοποιήθηκε η έρευνα, μόνον έξι απέσπασαν βαθμό ένα, δηλαδή «πολύ καλά» και 25 βαθμό δύο, δηλαδή «καλά».

Σε πίνακες που πλαισιώνουν το ρεπορτάζ αναφέρεται αναλυτικά η αξιολόγηση ανά κατάστημα, με την επωνυμία και τον τύπο του δικύκλου που δοκιμάστηκε.

Στις 10 επιχειρήσεις με τις καλύτερες επιδόσεις δεν υπάρχει ελληνική, ενώ στη λίστα με τις 10 χειρότερες, υπάρχουν τέσσερις από την Ελλάδα.

Τη χαμηλότερη αξιολόγηση έλαβαν δύο εταιρείες από την Ελλάδα και μία από την Κύπρο.

Πανάκριβη η ενοικίαση αυτοκινήτου το καλοκαίρι

Photo Copyright: [email protected]

Related Posts

Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020;
Όλοι θα πληρώσουν για τη ΔΕΗ
Όλοι θα πληρώσουν για τη ΔΕΗ
Κόβουν το ρεύμα στους κακοπληρωτές
Κόβουν το ρεύμα στους κακοπληρωτές
Πως ταράζει ξανά τα νερά η Amazon
Πως ταράζει ξανά τα νερά η Amazon;
Αρέσει σε %d bloggers: