Απαγόρευση πετρελαιοκίνητων μετά το 2020

Απαγόρευση πετρελαιοκίνητων μετά το 2020

Απαγόρευση πετρελαιοκίνητων μετά το 2020: Τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να εφαρμοστεί οποιαδήποτε απόφαση απαγόρευσης diesel οχημάτων!!!

Οποιαδήποτε απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας των ρυπογόνων, ντιζελοκίνητων οχημάτων θα χρειαστεί πιθανότατα δύο χρόνια μέχρι να εφαρμοστεί.

Και μέχρι τότε οι πόλεις μπορεί να έχουν βρει άλλους τρόπους για να περιορίσουν την ατμοσφαιρική ρύπανση, υποστήριξε ο Χέντρικ Βουστ, ο υπουργός Μεταφορών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

«Θα υπάρχουν νέα σχέδια για την καταπολέμηση της ρύπανσης. Μπορεί να αμφισβητηθούν στα δικαστήρια (…) Μέχρι να αποφασιστούν τα πάντα, θα φτάσουμε στο 2020» είπε ο Βουστ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Rheinische Post.

Μέχρι τότε, ένα νέο πακέτο μέτρων θα έχει μειώσει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα του τοξικού οξειδίου του αζώτου στην ατμόσφαιρα, πρόσθεσε. «Οι απαγορεύσεις μπορούν να αποφευχθούν», τόνισε.

Την περασμένη Τρίτη, ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ότι οι γερμανικές πόλεις μπορούν να απαγορεύσουν τα πιο ρυπογόνα ντιζελοκίνητα αυτοκίνητα από το κέντρο τους. Μια τέτοια ενέργεια θα λειτουργούσε συμπληρωματικά στο πλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Προς απαγόρευση η πετρελαιοκίνηση στις μεγάλες πόλεις;

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πόσα βγάζει το αφεντικό σας
Πόσα βγάζει το αφεντικό σας;
Ποιοι πρέπει να κάνουν εξέταση για ηπατίτιδα C
Ποιοι πρέπει να κάνουν εξέταση για ηπατίτιδα C;
Μην αφήνετε τα παιδιά μπροστά σε οθόνες
Μην αφήνετε τα παιδιά μπροστά σε οθόνες
20 μήνες χάνουν τα παιδιά από την ρύπανση του αέρα
20 μήνες χάνουν τα παιδιά από την ρύπανση του αέρα
Αρέσει σε %d bloggers: