Πολλές ελληνικές πρεμιέρες στην «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

Πολλές πανελλήνιες πρεμιέρες των αυτοκινητοβιομηχανιών θα έχουμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»…

Στις 11 Νοεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», που θα λάβει χώρα στην αίθουσα ξιφασκίας των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Σε αυτή θα δούμε πολλά νέα μοντέλα, που έκαναν ντεμπούτο στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ θα έχουμε πάνω από 15 πανελλήνιες πρεμιέρες των αυτοκινητοβιομηχανιών που συμμετέχουν.

Έτσι, η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της χώρας μας θα αποτελέσει πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες θεατές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν test drive τα αγαπημένα τους μοντέλα για μία ακόμη χρονιά στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Μάλιστα, το φετινό event αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φαν των δύο τροχών και της τεχνολογίας, με δεδομένο ότι είχαμε αύξηση 10% στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι. Από εκεί και πέρα, θα είναι μεγάλος ο αριθμός των αναβαθμισμένων εκδόσεων, τη στιγμή που τα μοντέλα θα συνδυάζουν την οικολογική συμπεριφορά, την ασφάλεια, την τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα.

Επίσης, θα αναβαθμιστεί η παρουσία των εταιρειών, που εκπροσωπούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του after market, ενώ διεθνώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συντήρηση και την προστασία των αυτοκινήτων τους.

Τέλος, η φετινή διοργάνωση έχει και πάλι τη στήριξη του Συνδέσμου Εισαγωγέων και Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
Ζημιές για την Airbus το 2019
Ζημιές για την Airbus το 2019
emmiting-the-most-radiation
Ποια κινητά εκπέμπουν την περισσότερη ακτινοβολία;
Τι λένε τα νέα Xiaomi Mi 10 Series
Τι λένε τα νέα Xiaomi Mi 10 Series;
Αρέσει σε %d bloggers: